Salı, Nisan 23, 2024

😱 Bu da mı olacaktı: Samsung Galaxy Note 20 Kamerası Buğulanıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Galaxy Note 20 alan bir Güney Koreli kullanıcı, sıcaklık farkı olan bir ortamı girdiği zaman cihazının kamerasının buğulandığını fark etti ve bunu belge hale getirdi. Güney Koreli kullanıcı tarafından ortaya atılan bir iddiaya göre ise Samsung’a bunu rapor ettiği zaman şirket kullanıcıya “bu gayet doğal” dedi.

Bundan tam geride bıraktığımız 10 gün önce Unpacked etkinliğini gerçekleştiren Güney koreli teknoloji devi Samsung, yenilikçi amiral gemisi Galaxy Note 20 ailesini ve diğer yeni teknolojilerini tanıtarak bizi etkilemeyi başarmıştı.

b4ce012f17df699848a54fabc44ca212740ca450
😱 Bu da mı olacaktı: Samsung Galaxy Note 20 Kamerası Buğulanıyor! 3

Yeni amiral gemisi Samsung Galaxy Note20 ailesi, Güney Kore’deki insanların ilgisini çekmişti. İnsanlar, Galaxy Note 20 ailesini çıktığı gün satın almaya başlamıştı bile. Ancak çoğu zaman olduğu gibi bazı kullanıcılar, çok uzun süre geçmeden yeni akıllı telefonun bir takım sorunlar ortaya çıkardığını dile getirmeye başladı bile.

Başka kişilerde bu sorunu yaşıyor

ezgif.com webp to jpg
😱 Bu da mı olacaktı: Samsung Galaxy Note 20 Kamerası Buğulanıyor! 4

Samsung’un Topluluk sayfasının Güney Kore forumunda mağduriyetini dile getiren mağdur, foruma yaptığı paylaşımda sahibi olduğu Galaxy Note 20 akıllı telefonunun arka tarafında yer alan lenslerinin tamamen buğu ile kaplandığı gösterdi. Güney Koreli mağdur bu paylaşımı yaptıktan kısa süre sonra başka kullanıcılarınında yorum yaparak aynı sorunu yaşadığı gördü.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler