Çarşamba, Nisan 24, 2024

11 Bit Studios’un hafta ortası çılgınlığı Steam’de başladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Frostpunk ve Children of Morta gibi oyunların yapımcısı olan 11 Bit Studios, kısa süreliğine bu iki oyunun hem kendilerine hem de eklentilerine güzel indirimler uyguladı. Bakalım uygulanan indirimler nasılmış.

%60’a varan indirimler bu kampanyada sizleri bekliyor!

  • Frostpunk: Game of the Year Edition – %49 indirimle (55,48 TL)
  • Children of Morta – %40 indirimle (24,00 TL)
  • Frostpunk: Season Pass – %34 indirimle (39,56 TL)
  • Frostpunk – %60 indirimle (20,00 TL)

Children of Morta Header 1280x720 1

Frostpunk çıkışından bu yana gerçekten harika yorumlar aldı. Bu yorumlar neticesinde ise oyuna olan ilgi arttı ve bu ilginin artmasıyla da oyuna gösterilen özen daha da üst seviyeye taşındı. Frostpunk‘ı oynamak isteyen kişileri için gerçekten güzel bir fırsat kapısı açıldı.

Frostpunk‘ın hem kendisinde hem de eklentilerine uygulanan indirimler 28 Ağustos’a kadar geçerliyken Children of Morta‘ya uygulanan indirim 31 Ağustos’a kadar geçerli olacak. Frostpunk: Game of the Year Edition‘ı satın almak şu an çok mantıklı bir hareket olacaktır çünkü paketin içerisinde üç adet DLC, bir adet oyuna ait orijinal ses parçası ve bir adet de dijital sanat kitabı mevcut.

frostpunk 1280x720 1

Oyunun kendisi şu anda indirimli bir şekilde 20 TL’den satışa sunulmuş durumda. Frostpunk: Game of the Year Edition‘ı satın alırsanız eğer DLC’lerin indirimlerine ek olarak ekstra bir indirim daha kazanacaksınız. Bu ek indirim 6,17 TL gibi bir fiyata denk geliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler