Salı, Nisan 23, 2024

1500 TL’ye iPhone 5e Serisi Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple ekibinin bu yıl içerisinde Türkiye başta olmak üzere yayınlayacağı 4 inçlik yeni iPhone 5e serisi ile ilgili detaylar gündeme gelmeye başladı. Yeni iPhone 5e olarak adlandırılacak akıllı telefonun detayları haberimizde.

iPHONE 5E NASIL OLACAK ?

İlk olarak Çin kaynaklı internet sitesi olan MyDrivers tarafından yayınlanan haberde 4 inç boyuta sahip yeni iPhone 5e piyasaya çıkartılması için hazırlandığı belirtildi. Orta segment özelliklere sahip olacak olan bu akıllı telefonun tasarımı da iPhone 5S’i andırıyor. Özellikle telefona iPhone 5e denilmesinin sebebinin de “enchanced” yani “genişletilmiş” anlamına geliyor. 2D düz ekrana sahip olan telefonda hafif kavisli ekranın olacağı tahmin ediliyor.

iphone-5e

Yeni iPhone 5e’nin tahmin edilen teknik özellikleri ise şu şekilde:

RAM: 1 GB

İşlemci: A8

Depolama Alanı: 16 ve 64 GB seçenekli

Hafıza: 128 GB arttırılabilir

Piyasa Satış Fiyatı: 1500 TL

Yeni iPhone 5e serisinin Mart ayında gerçekleştirilecek olan etkinlikte kullanıcıların karşısına çıkacağı beklenirken, Türkiye’ye geliş fiyatının da bu seviyede kalacağını belirtelim. iPhone‘dan vazgeçmek istemeyen veya ilk kez iPhone marka cihaz kullanıp aklındaki soru işaretlerinden kurtulmak isteyenler için iyi bir seçenek olacak.

Ayrıca iPhone 5e serisinin Voice Over LTE ve Apple Pay ile birlikte geleceği düşünülüyor. Başta ülkemizde olmak üzere Apple marka modellerin neredeyse yok sattığını düşünecek olursak, orta segmen kullanıcılar için iPhone 5e modeli çok tutulacak gibi.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler