Cumartesi, Nisan 20, 2024

2 İnçlik Mini Projeksiyon Cihazı Tiny Piqo 1080P Çözünürlüğü 240 İnçe Kadar Yansıtabiliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yüksek çözünürlüğe sahip projeksiyon cihazları son yıllarda giderek daha küçük, daha ucuz ve daha güçlü hale geliyor. Cebe sığacak kadar küçük boyutlarda olan Tiny Piqo, FULL HD çözünürlüğü 240 inçe kadar yansıtabiliyor. İndiegogo üzerinden bağış alan bu mini projeksiyon cihazı ilk bir ayında 75 kat bağış toplamayı başardı.

Tiny Piqo Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Mini projeksiyon cihazı 6 cm3 boyutu ile şu anda segmentinin en küçüğü olarak liderliği almış durumda. 200 ansi lümen parlaklığa sahip projeksiyon cihazı büyük projeksiyonları kadar canlı görüntüler yansıtamasada belirli bir seviyede görüntüleri yansıtabiliyor. 

piqo

Android işletim sistemi ile gelen küp biçimindeki bu projeksiyon cihazı üst kısmında bulunan dokunmatik paneli sayesinde pek çok fonksiyonu uygulama imkanı sunuyor. İçindeki bataryası ile 5 saate kadar kullanma imkanı sunan cihaz hızlı şarj desteği ile beraber geliyor. 16GB depolama alanı ile gelen mini projeksiyon cihazını dileyen kullanıcılar Micro SD desteği sayesinde depolamayı arttırabilecekler.

Harman Kadron ve Bose mühendislerinin tasarladığı çift stereo hoparlöre sahip Tiny Piqo, WiFi ve Bluetooth bağlantısı sayesinde akıllı telefon veya tablet gibi kullanılabiliyor. Cihaz üzerinden eğer video izlemiyorsanız 50 saatlik bir Bluetooth hoparlör olarak kullanabilirsiniz. 

Başlıksız 4

Küçük bir uzaktan kumanda ve mini bir tripodla gelen cihaz sadece 210 g ağırlığa sahip. Küçük boyutu ve dahili bataryası ile Tiny Pico’ya sahip olma isterseniz 325$ başlangıç seviyesinden bağış ile mini projeksiyon cihazına Mart ayında sahip olabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler