Çarşamba, Nisan 24, 2024

2016 CS:GO Dünya Şampiyonasında 150 Bin Dolar Ödül

Paylaş

silkroad gaminggentr

En çok oynanan oyunlar arasında yer alan Counter Strike: Global Offensive için 2016 Dünya Şampiyonası geri sayımı başladı. Toplamda 150 bin dolar ödül havuzu bulunan CS:GO 2016 Şampiyonasının detaylarına göz atalım.

CS:GO 2016 ŞAMPİYONASINDA BÜYÜK ÖDÜL!

Profesyonel oyunculardan amatör oyunculara kadar milyonlarca playerin tercihi olan Counter Strike: Global Offensive 2016 Dünya Şampiyonası‘na hazırlanıyor.

E-Spor olarak bilinen ve her sene gerçekleştirilen bu turnuvalarda ödüller giderek ciddi rakamlara ulaşıyor. Bu sene gerçekleştirilecek olan turnuvada 150 bin dolar para havuzu yer aldığı gibi, sponsorlar sayesinde de bu ödül rakamı giderek artacak.

cs-go-sampiyona
İlk etapta 50 bin dolarlık ödül Sırbistan’da gerçekleşecek olan ve büyük finale katılmaya hak kazanan takımların tüm seyahat masrafları için kullanılacağı belirtildi.

Toplamda sekiz milli takıma ev sahipliği yapacak olan Counter Strike: Go 2016 Dünya Şampiyonası 12 – 16 Ekim tarihleri arasında star alacağı gibi, Sırbistan’ın Belgrad şehrinde gerçekleştirilecek. Düzenlenen bu büyük organizasyonu biz de yakından takip edeceğiz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

5 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler