Perşembe, Nisan 25, 2024

2018 Lol Dünya Şampiyonası Final FNATİC VS IG Karşı Karşıya Gelecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın en popüler E-spor oyunlarının adeta çıkış noktası olan ve ülkemiz de de popüler bir oyun oyunlan kısa adı Lol veya League of Legends 2018 şampiyona maçı Kore‘de düzenlenecek. Türkiye’yi temsil eden BAÜ SuperMassive ön eleme maçlarından sonra elenmişti. Kıyasıya rekabetli geçen turnuva da finale Avrupa temsilcisi FNC Çin temsilcisi IG takımları kaldı.

 

G2 Esports’u 3-0 ile geçen Invictus Gaming, adını finale yazdıran ilk ekip olmuştu. Dün oynanan Cloud9 – Fnatic serisi de finalin adını belirledi.

3 Kasım Cumartesi Final!

1 Ekim’deki ön eleme aşamasıyla başlayacak ve 3 Kasım 10:30 TSİ‘daki final maçıyla sona eriyor.Etkinlik her yıl farklı bir bölgede gerçekleşiyor. Bu yılki mücadele, Güney Kore’de dört farklı şehri ziyaret edilecek. Karşılaşmayı Lol resmi YouTube hesabından veya Twitch hesabından takip edebileceksiniz. 

FNATİC Kadrosu

Screenshot 2 1

 

Invictus Gaming Kadrosu

Screenshot 3 4

Şampiyona Güney Kore’de düzenleniyor. Ancak finale kalabilen herhangi bir Kore takımı olmadı. Gen.G şampiyonaya grup aşamasında veda ederken KT Rolster ve Afreeca Freecs çeyrek finalde takıldı.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler