Perşembe, Nisan 25, 2024

2020 yılı ilk çeyreğinde içinde piyasaya sürülecek en iyi PC oyunları

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bu liste önümüzdeki birkaç ayınızı hangi oyunlar ile geçirebileceğinizi planlamanıza yardımcı olacaktır.

Ocak

 

Dragon Ball Z: Kakarot

Çıkış tarihi: Çıktı

Serinin destansı savaşları ile desteklenen yan görevler, balıkçılık ve yıkılabilir savaş alanlarıyla Dragon Ball Z evrenini en yoğun şekilde deneyimleyebileceğiniz bir aksiyon rol yapma oyunu.

Temtem

Çıkış tarihi: 21 Ocak (Erken Erişim)

Temelde PC’de deneyim edebileceğiniz bir Pokémon MMO oyunudur. Tekli ve online hikaye görevlerinin bir parçası olarak diğer oyuncular ile antreman yapıp, takas ve savaş sistemleri ile doyasıya eğlenebilirsiniz.

The Walking Dead: Saints and Sinners

Çıkış tarihi: 23 Ocak

Zombi istilası altında olan, kısmen sular altında kalmış New Orleans’ı kurtarmak için NPC gruplarıyla birlikte ya da onlara karşı çalıştığınız sadece VR olan bir hayatta kalma oyunu.

Journey to the Savage Planet

Çıkış tarihi: 28 Ocak

Savage Gezegeni’ne Yolculuk “No Man’s Sky” gibi gözükebilir, ancak keşfedilmemiş bir gezegende geçen ve iki oyunculu kooperatif desteğiyle hayatta kalmaktan daha fazlasını sunabilen bir oyun.

Warcraft 3: Reforged

Çıkış tarihi: 28 Ocak

Yeni grafikler, Chaos Reign ve Frozen Throne ek paketleri, denge ayarlamaları ve modern çok oyunculu özelliklerin yanı sıra geliştirilmiş dünya editörü ile RTS klasiğinin yeniden yapımı.

Şubat

 

Zombie Army 4: Dead War

Çıkış tarihi: 4 Şubat

Dört oyunculu online ile Sniper Elite zombi spin-off’larının üçlemesinin bağımsız devamı. Düşmanınız zombi Hitler ve zombi Hitler’in ordusu.

Mega Man Zero/ZX Legacy Collection

Çıkış tarihi: 25 Şubat

Filtrelenmiş grafiklerle (daha yumuşak, kenar yumuşatılmış bir görünüm veren) veya orijinal oynama seçeneği ile Mega Man Zero 1, 2, 3 ve 4, Mega Man ZX ve Mega Man ZX Advent’i içeren bir koleksiyon.

Conan Chop Chop

 

Çıkış tarihi: 25 Şubat

1 Nisan şakası olarak duyrulan bir çok oyunculu hack and slash. Ama bilemeyiz, belki de gerçek sağlam bir oyundur.

One Punch Man: A Hero Nobody Knows

Çıkış tarihi: 27 Şubat

One Punch Man’ı gerçekten bilmiyorsanız, adı Saitama’dır ve sıkı günlük egzersiz rutini nedeniyle herhangi bir kötü adamı tek bir yumrukla yenebilir. Mağlup edilemeyen bir karakterin etrafında 3v3 dövüş oyununu nasıl yapılabilir emin değilim, bu yüzden Saitama’nın gücünün birazcık değiştirildiğini varsayıyorum.

Mart

 

Ori and the Will of the Wisps

Çıkış tarihi: 11 Mart

Zorlu bölüm sonu canavarlarına ve dokunaklı bir hikayeye sahip, aydınlık bir platform oyunu olan Ori and the Blind Forest’in devamı. Uzun bir süredir devam eden yüksek umutlarımız var.

Doom Eternal

Çıkış tarihi: 20 Mart

 

Doom 64

Çıkış tarihi: 20 Mart

Adından da anlaşılacağı gibi, Doom 64 başlangıçta Nintendo 64 için çıkmıştı ve başka hiçbir platformda yoktu. Ultimate Doom’un devamı Doom Eternal ile aynı anda PC’ye gelecek.

Mount & Blade 2: Bannerlord

Çıkış tarihi: Mart (Erken Erişim)

Uzun zamandır beklenen ortaçağ sandbox rol yapma oyunu Mount & Blade’nin devamı. Simüle edilmiş bir feodal ekonomi, diplomasi sistemi ve büyük saldırı ve savunma kuşatma savaşları, şimdiye kadar gördüğümüz açık uçlu rol yapma oyunlarının sadece birkaç önemli noktası.

Bleeding Edge

Çıkış tarihi: 24 Mart

Hellblade ve DMC: Devil May Cry geliştiricisi Ninja Theory’den çok oyunculu bir savaşçı. Team Fortress 2 veya Overwatch’a oldukça benziyor.

 

Nisan

Cyberpunk 2077, Eylül ayına kadar ertelendi ancak yılın dördüncü ayında bazı ilginç oyunlar geliyor. İşte bunlardan bazıları:

  • Resident Evil 3 Remake
  • Trials of Mana
  • Gears Tactics
  • Grounded
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

  1. Ah ah nerde o eski oyunlar 😊 birde genel olarak şu habire bilim kurgu zombi uzaylı temasının yerine daha çok beyni yoran ya da çetrefilli hikayesi olan göze aşina gözü yormayan oyunlar olsa ne güzel olur. En azından Türkçe dil destekli olsun ya.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler