Cuma, Nisan 19, 2024

2021 Yılında Galaxy Note 21 Tanıtılmayabilir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un popüler Note serisinin sona ereceğine dair söylentiler bir kez daha kaynıyor. Geride bıraktığımız sene, Samsung’un Note serisi telefonunun özelliklerini S serisi telefonlarına getirmeyi ve Fall amiral gemisini Fold serisi lehine aşamalı olarak kaldırmayı planladığını duyduk.

Nihayetinde, bu plan bu sene gerçekleştirilemedi, ancak planlar yalnızca 12 ay ertelenmiş gibi görünüyor. Samsung Galaxy S21’in Samsung’un S-Pen kalemini destekleyeceğine dair şimdiden güçlü söylentiler var ve şimdi Samsung Galaxy Note 21’in Samsung’un yol haritasında bile olmadığına dair göstergeler de gün yüzüne çıkmaya başladı.

XDA-Dev ekibinden Max Weinbach, Note 21’in bariz bir şekilde kayıp olduğu 2021 için Samsung amiral gemilerinin bir listesini tweetledi.

Özellikle, bu cihazlardan üçünün muhtemelen Samsung Galaxy Z Fold 3 dahil olmak üzere S-Pen desteğine sahip olacağını söyledi. Güvenilir Samsung analisti olan Ice Universe, Samsung Galaxy Note 21 serisinin gelişimi hakkında hiçbir bilgi bulunmadığını belirterek söylentiyi destekledi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler