Cuma, Temmuz 5, 2024

2024 iPhone SE 4 Özellikleri Sızdı! Beklemeye Değer mi?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Fiyatı ne kadar uygun olur bilinmez ama yeni iPhone SE modeli adım adım yaklaşıyor. En az amiral gemisi iPhone modelleri kadar merak edilen yeni SE serisi için ilk detaylar da sızmaya başladı. Daha önce tasarıma ilişkin sızan bilgileri değerlendirmiş ve yeni nesil SE modeline bir bakış atmıştık. Şimdi sayfaları biraz daha çevireceğiz zira 2024 iPhone SE 4 özellikleri ile ilgili çok daha fazlası ortaya çıktı.

2024 iPhone SE 4 Beklentileri Karşılar mı?

Son sızıntıyı değerlendirdiğimiz zaman yeni iPhone modelinde 60 Hz yenileme hızına sahip olan 6.1 inçlik OLED ekran kullanılacağını görüyoruz.

Böylece en uygun fiyatlı iPhone modelinde bile OLED ekran kullanımına geçilmiş olacak. Telefonda malzeme olarak ise alüminyum çerçeve ve arka kısımda cam tasarımına yer verilecek.

Burada uygun fiyatlı serinin seramik korumaya sahip olmayacağının da altını çizmek lazım. 48.5 X 71.2 X 7.8 mm ölçülerinde olacak 2024 iPhone SE 4, boyut olarak çok farklı bir telefon olmayacak.

2024 iPhone SE 4

Gelelim kamera kısmına. Telefonda tek bir arka kamera yer alacak. IMX503 sensörünün kullanılacağı bu tek arka kameranın iPhone XR benzeri bir tasarım sağlayacağı söyleniyor. Full HD çekim desteğiyle sunulacak olan kameranın yapay zeka modlarıyla destekleneceği de gelen bilgiler arasında.

3279 mAh değerinde pil, 128 GB ve 256 GB depolama alanı desteği, A16 işlemci gibi dikkat çekecek teknik özelliklere sahip olacağı söylenen akıllı telefonun ne zaman çıkış yapacağı ise hala net değil.

Bu konuda beklentiler yeni akıllı telefonun 2025 yılında çıkış yapması yönünde.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler