Cumartesi, Nisan 20, 2024

23 Mart’ta BİM Galaxy Note 8 Satışına Başlıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

BİM o alıştığımız efsanevi kampanyalarına kaldığı yerden devam ediyor. iPhone X’ten sonra şimdi de BİM Galaxy Note 8 satışına başlıyor. Genellikle mağazalarında satışa çıkarttığı ürünlerde büyük indirimlere imza atan ve adından çokça söz ettiren perakende firması, şimdi Note 8 kampanyasına tekrar başlıyor.

BİM’in İlk Galaxy Note 8 Kampanyası Değil

Aramızda hatırlayanlar elbet çıkacaktır. BİM bundan yaklaşık olarak 3 ay önce Note 8 satışı gerçekleştirmiş ve çok satmıştı. Şimdi Samsung‘un buradaki pazarı fark etmesinden midir bilinmez ama tekrar Galaxy Note 8‘ler BİM’de satılmaya başlanacak.

Ayrıca BİM‘in de bu durum gerçekten işine geliyor. Zira bu tip ses getirecek ürünleri mağazasına ulaştırdığında sosyal medya üzerinden çok fazla konuşuluyor ve satışlara dönüşüyor. Bu da ücretsiz reklam ile nasıl dönüşümün olduğunu bizlere çok güzel bir şekilde özetliyor. Nabza göre şerbet vermenin en iyi tabiri sanırım bu olsa gerek.

(Eski Afiş – Aşağıda)

Samsung Galaxy Note 8 BİM eski afis

Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Edinmiş olduğumuz bilgilere göre 23 Mart tarihinde satışa çıkacak olan Galaxy Note 8 3299 TL‘den satışta olacak. Ancak ufak bir not eklememizde fayda var; Yayınlanan afişte Samsung Türkiye ibaresi bulunmuyor. O yüzden satışta olacak cihazın yurt dışı ithalatçı garantili olabileceğini düşünüyorum.

Eğer bu fiyat aralığında akıllı telefon satın almayı düşünüyorsanız, fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ediyorum. Bazı kullanıcılar ‘İthalatçı garanti’ olayına takılabilir. Ancak benim gibi telefonunu temiz ve tertipli kullanan kişiler garantiye pek göndermedikleri için (hatta uğraşmak istemedikleri için) alınabilecek cihazlar listesine giriyor.

Şimdiden BİM’in bir klasiği haline gelen LE-S8 yorumlarınızı duyar gibiyim :))

(Yeni Afiş – Aşağıda)

Samsung Galaxy Note 8 BİM yeni afis

Samsung Galaxy Note 8 BİM yeni afis 00

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler