Perşembe, Nisan 25, 2024

31 TL Değerindeki Oyun Humble Bundle’da Ücretsiz Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Steam’de 31 TL değerinde olan Tacoma, Humble Bundle‘da ücretsiz oldu. Gelin fırsatı inceleyelim.

Son zamanlarda oyunları ücretsiz olarak dağıtmayı adet edilen Humble Bundle yine ücretsiz bir oyun kampanyası ile karşımızda. Steam kütüphanemizi oyunlarla dolduran Humble Bundle’ın bu seferki hediyesi Tacoma.

Tacoma, Steam’de 31 TL fiyat etiketine sahip olan macera konulu bir oyun. Tek oyunculu bir hikaye oyunu olan Tacoma’nın hikayesi uzayda geçiyor. Yani uzay maceralarına meraklı olanlar için tavsiye edilen bir oyun.

Humble Bundle ise oyunu ücretsiz olarak dağıtıyor. Oyuna sahip olmak için buradaki bağlantıya gidip giriş yapmanız gerekiyor. Devamında Get The Game butonuna tıklayıp altta yeniden çıkan yeşil butona tıklıyorsunuz. Güvenlik kısmını geçtikten sonra e-mail adresinize bir bağlantı gönderiliyor. 

tacoma

Mail’inizden bağlantıya tıkladıktan sonra sizi siteye aktarıyor. Buradan oyunun kodunu aldıktan sonra Steam’e giriyorsunuz. Kütüphaneye girdikten sonra sol alt kısımdan “+Oyun Ekle” butonuna tıklıyorsunuz ve açılan sekmede Steam’de ürün etkinleştir”e tıklıyorsunuz. Devamında çıkan yere kodu girerek oyunu Steam’de aktifleştirmiş oluyorsunuz.

Humble Bundle’ın bu kampanyaları binlerce oyuncuyu ilgilendiriyor. Tabi bu durum bu oyuncuların siteye üye olmasına yol açıyor. Yani hem Humble Bundle kazanıyor, hem oyuncular farklı oyunları deneyimlemiş oluyor. Umarız Humble Bundle bu politikasından uzunca bir süre vazgeçmez.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler