Çarşamba, Nisan 24, 2024

32MP Çözünürlüğünde Ön Kameraya Sahip Yeni Bir Oppo Reno Modeli TENAA’da Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Oppo’nun Reno ailesine ait henüz adı belli olmayan yeni bir cihazı TENAA’da gözüktü. Snapdragon 710 veya 730 yonga setlerinden birinden gücünü alması muhtemel olan akıllı telefon, 32MP çözünürlüğe sahip selfie kamerası ile gelecek.

Oppo firması geçtiğimiz haftalarda Reno ailesini Zürih, İsviçre’de düzenlemiş olduğu lansman ile beraber tanıtmıştı. Bugün ise Çin’in sertifika kurumu olan TENAA’da yeni Reno ailesine ait bir model gözüktü. 

Bu yeni model 6.4 inç büyüklüğünde FULL HD+ çözünürlüğünde bir ekran ile beraber gelecek. Henüz hangi yonga setinden gücünü alacağı bilinmeyen cihaz, 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı ile beraber gelecek.

Kamera kısmına bakıldığında ise arka tarafında 48MP+5MP çözünürlüğünde çift kamera kurulumu olduğu görülen modelin ön tarafında ise yukarıda da belirttiğimiz gibi 32MP çözünürlüğünde bir adet selfie kamerası bulunuyor. Ayrıca 186 gram gibi bir ağırlığa sahip olacak yeni Oppo Reno, 3950mAh kapasiteli bir bataryadan gücünü çekecek.

OPPO Reno PCDT10 PCDM10

Henüz ismi tam olarak bilinmeyen bu model hakkında yeni bilgileri ve çıkış tarihini yakın bir zamanda öğrenmeyi bekliyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler