Pazartesi, Mayıs 20, 2024

3310’a Kardeş Nokia 3210 Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Nokia, adeta ortadan yok oldu. Artık markanın çok nadir yeni modeller duyurduğunu görüyoruz. HMD Global çatısı altına girdikten sonra yaptığı ataklar da geride kalan markanın ikonik modelleri üzerinde yaptığı çalışmalar ise devam ediyor. Bu noktada bir dönemin efsanesi olan 3310 modelinin de yeni versiyonunun geleceği ortaya çıktı. Yeni gelecek olan akıllı telefon Nokia 3210 olarak anılacak.

Nokia 3210 Bir Akıllı Telefon mu Olacak?

Bir kere yeni telefonun sandığımız gibi bir akıllı telefon olmadığını belirtelim. İkonik modelleri canlandıran markanın sunmuş olduğu, yeni bir tuşlu telefon.

Telefonun teknik özellikleri konusunda çok fazla bir bilgi yok ama görsellere baktığımız zaman bu modelde arka kapak üzerinde tek arka kamera ve ön kısımda fiziksel bir tuş takımı setinin sunulacağını görüyoruz.

Nokia 3310 modeline benzer bir tasarım dilini kullanacak ve bu tasarım dilini biraz daha modernize edecek olan telefonun, 4G desteği bulunacak.

Nokia 3210

Henüz fiyat gibi konular hakkında bilgilerin paylaşılmadığı telefonda satışların global olarak yapılıp yapılmayacağı da bilinmiyor.

Daha önce sunulan model 3310 için global satışlar yapılmıştı. Ülkemizde de bu modelin satıldığını görmüştük. Benzer bir durum Nokia 3210 için de geçerli olabilir. Yeni model için yapılacak olan açıklamaları bekleyeceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler