Perşembe, Mart 28, 2024

4 Kameralı Samsung Galaxy A9’un Özellikleri Açıklandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un yeni girişimi 4 arka kameralı telefonu A9‘un tüm teknik özellikleri açıklandı. Gelin cihazın özelliklerine göz atalım.

Samsung bir süre önce bu telefonun çalışmalarına başlamıştı. Tabi her zaman olduğu gibi bu cihazında bilgileri sızdırıldı ve bu cihazın çoğu özelliği gün yüzüne çıktı. Şimdi ise resmi olarak cihazın teknik özellikleri sunuldu. Gelin 4 kameralı A9’a yakından bakalım.

Lansmanında oldukça ilgi gören Galaxy A9, ön kısmında 6.3 inçlik devasa bir ekrana sahip. Bu ekran 2220 x 1080 çözünürlüğünde FHD+ görüntü kalitesi sunuyor. Yine ön kısımda bir ön kamera bulunuyor. 

Samsung Galaxy A9

Hazır kameraya deyinmişken arka kameradanda bahsedelim. Bu cihazın arkasında diğer cihazlardan farklı olarak 4 adet kamera bulunuyor. Bu kameralar sırasıyla 24 MP / 10 MP / 8 MP / 5 MP çözünürlük sunuyor. Tabi bu sayede fotoğraf kalitesi epey artıyor.

Cihaz işlemci kısmında 2.2 Ghz hızında çalışan 4 adet Kryo 260 ve 1.8 Ghz hızında çalışan 4 adet Kryo 260 çekirdek barındırıyor. Yine bu işlemciye 6GB Ram bellek destek eriyor. Grafiksel anlamda gücünü ise Adreno 512‘den alıyor.

Galaxy A9 Dort Kamera 003

Cihaz Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile çalışacak. Bataryası ise tam 3.800 mAh büyüklüğünde olacak. Cihazın fiyatı hakkında ise net bir bilgi söz konusu değil. Ancak cihazın 4 kamerası ile oldukça fazla konuşulacağı kesin.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler