Cuma, Nisan 19, 2024

60 GB’lık Call of Duty: Infinite Warfare bedava oluyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Call of Duty‘nin efsanevi serilerinden birisi olan Infinite Warfare versiyonu ücretsiz olarak oyuncular için geliyor. Toplamda 60 GB olan oyun şuan için sadece Playstation 4 kullanıcıları için geçerli. Fakat ilerleyen günlerde PC kullanıcılarına da bu durumun sıçrayacağı belirtiliyor.

Şuanda Steam’da 209 TL fiyatı olan CoD: Infinite Warfare toplamda beş gün ücretsiz olacak. Malum oyunun satışlarının hiç iyi gitmediğini hepimiz biliyoruz. Hatta ilk çıktığında oyun hakkında çok fazla olumsuz yorum yapıldığı gibi, videolarına dislike rekoru kırılmıştı. Activision‘da oyunun daha fazla gidemeyeceğini anlayınca ücretsiz yapmaya karar verdi.

call of duty infinite warfare 003
Bu Perşembe günü Playstation 4 platformu için ücretsiz olacak olan oyun, sadece hikaye modu değil, tüm modları ile birlikte ücretsiz olacak. Aynı zamanda oyunu indiren kullanıcıların kütüphanesinde kalacak.

Fakat şöyle bir detay var; Oyunu indirdiniz diyelim sonra 5 gün geçti. Oyun kütüphanenizde demo olarak kalacak. Eğer satın almak isterseniz oyunu tekrar indirmenize gerek kalmayacak. Açıkçası kaçırılmaması gereken önemli bir oyun olduğunu düşünüyorum. Her ne kadar tutulmasa da, 209 TL verip alanlar bu duruma çok üzüleceklerdir. Fakat 60 GB’lık bir oyunu 5 günlük indirmeye değer mi orası ayrı bir konu. Satın almayı düşünenler için önerebiliriz.

call of duty infinite warfare 002
Oyunu indirmek için Perşembe günü sabahtan PS Store‘a giriş yaparak “Call of Duty: Infinite Warfare free trial” adını bulmanız ve çift tıklayarak indir demeniz yeterlidir. Oyunu oynamak için Playstation 4‘ünüzde 60 GB’lık bir boş alanınızın olması gerektiğini tekrardan hatırlatalım. Oyuna “nasılsa beleş aldık” diyerek zombi modları ve multiplayer olarak da girmek isterseniz bu sefer PS Plus üyeliğinizin olması gerekecek. Konu Playstation’un buradaki blog yazısında açıklandı.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler