Perşembe, Nisan 25, 2024

Asus Zenfone 4 Ailesini Yeniden Şekillendiriyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bundan aylar yıllar önce Asus‘un satışa çıkarmış olduğu Zenfone 4 adlı, o zaman için tercih edilesi bir telefonu vardı. ZenUI arayüzünün ilk denemelerinden birisi olan Asus Zenfone 4, kendince başarılı, uygun fiyatlı Android telefon isteyen kitlenin ihtihaçlarını karşılayabilecek bir telefondu lakin yine de “iyi telefon” seviyesinde değildi.

HD olmayan 4 inç TFT LCD ekranı, çoklu parmak algılayabilme özelliği ile “günü çıkartan” cinsten bir telefondu, gerçi Asus Zenfone ailesi de asıl Zenfone 5 ile tanınmıştı. Yeni Zenfone 4 söylentileri Asus’un ASUS ZS551KL adlı telefon için Bluetooth sertifikası başvurusu yapması ile gün yüzüne çıktı. Söylentiye göre Zenfone 4 serisine Zenfone 4V, Zenfone 4 Max, Zenfone 4 Selfie, Zenfone 4 Pro ve bunların haricinde 2 farklı telefon eklenecek, Asus’un klasik satış stratejisini uygulayarak farklı ihtihaçlara ve farklı bütçelere hitap edecek.

Karşınızda Yeni Asus Zenfone 4 :

Bir telefon tanıtım ve karşılaştırma sitesinde yazan bilgilere göre yeni Zenfone 4, 5.5 inç büyüklüğünde İPS LCD panel kullanan Full HD çözünürlükte bir ekrana sahip olacak, 64 GB hafıza ve 4 GB RAM ile gelen telefonun hangi işlemci ve hangi GPU ile geleceği hakkında herhangi bir bilgi bulunmamakta.

Android 7.1.1 yani en güncel Android sürümü ile gelecek olan telefon kamera tarafında da kullananları üzmeyecek gibi görünüyor. 4K çözünürlükte 30 kare/saniye video kaydına destek veren telefon HDR ve 4 Eksenli OIS’i de destekliyor. Asus’un kendi arayüzü olan ZenUI ile gelen telefonun arayüzünü gayet beğendiğimi de belirtmeliyim.

Asus Zenfone 4 Ne Zaman Satışa Çıkacak ?

Asus’un yenilenmiş Zenfone 4’ünün ne zaman çıkacağı hakkında kesin bir bilgi yok, zaten telefonun resmi duyurusu da henüz yapılmış değil.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler