Cumartesi, Temmuz 27, 2024

A101 İndirimli Realme Band 2 Satışına Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kimi zaman akıllı telefon, kimi zaman akıllı TV, kimi zaman da bilgisayar satışları yaparak teknolojik ürün kategorisini genişleten A101 market zinciri, yine bir sürprizle karşımızda. Bu kez piyasaya göre biraz daha uygun bir fiyata akıllı bileklik satışı yapıldığını görüyoruz. A101 Realme Band 2 satışları bugün itibariyle başlamış durumda.

Fiyatlardan söz edeceğim ama önce bilekliğin özelliklerinden bir bahsetmek istiyorum. Sonrasında fiyat ve piyasa karşılaştırması gibi detaylara geçeriz.

A101 Realme Band 2 Özellikleri Neler?

Fiyat performans serisi akıllı bileklik 1,47 inçlik dikdörtgen bir ekranla beraber geliyor. TFT renkli ekran benzer modellerden farklı olarak biraz daha geniş bir dikdörtgen şeklinde. Biraz daha kalın duruyor ama kullanım alanı açısından da biraz daha geniş bir kullanım alanına yer verdiğini belirtelim.

Realme Band 2

Büyük ekranlı akıllı bileklik, 100’ün üzerinde arayüz desteğine de sahip. Bu sayede kullanıcılar bileklikleri kendi zevklerine göre özelleştirebiliyorlar. 30’un üzerinde egzersiz modu desteği, kalori hesabı, kalp atış hızı ölçümü, 24 saat kalp atışı izleme, kandaki oksijen seviyesi ölçümü ve detaylı uyku takibi özellikleri de Realme Band 2 ile sunulan dikkat çeken özellikler.

Realme Band 2

Kullanıma bağlı olarak cihazın pil dayanma süresinin 14 güne kadar çıkabildiğini de belirtelim. Tabii ki tekrar altını çizelim ki pil dayanma süresi, kullanıma göre değişiklik gösterebiliyor.

Realme Band 2 Fiyatı Ne Kadar?

A101 üzerinden satışa çıkan bileklik için istenen fiyat 669 TL. Akakçe üzerinde bir karşılaştırma yaptığımız zaman A101 dışında en uygun fiyatın 740 TL olduğunu görüyoruz. Fiyat avantajı sunuluyor mu dersek evet bir miktar bir avantaj sunuluyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler