Perşembe, Nisan 25, 2024

A101 Yakın Zamanda 4K Samsung TV Satacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

2008 yılında hizmete açılan perakende marketler zinciri A101, iddialı fiyatlar ile teknolojik ürünler satmaya devam ediyor. Mağaza, yakın zamanda güncel teknolojilerle donatılmış bir televizyonu satışa çıkartacağını ilan etti. Piyasanın hemen hemen 1000 TL altına satılacak olan Samsung 55MU7350 model akıllı televizyon, 4K çözünürlük değeri ve HDR desteği ile öne çıkıyor.

BİM-A101 Rekabeti Devam Ediyor

Yolumuzun düştüğü hemen her semtte, hatta neredeyse her mahallede A101 ve BİM mağazalarına rastlayabiliyoruz. Şüphesiz ki bu mağazaların bu denli yayılabilmesinin en büyük sebebi, uyguladıkları uygun fiyat politikaları.

Her geçen gün bu mağazalarda daha fazla sayıda indirimli ürünle karşılaşıyoruz. Bu indirimli ürünlere de yakın zamanda bir yenisi daha ekleniyor. Bu seferki de öyle basit bir indirim değil, sevgili okurlar. İndirim miktarı neredeyse 1000 Lira.

A101 Yakın Zamanda 4K Samsung TV Satacak İÇERİK

Piyasada ortalama olarak 4500 liraya satılan Samsung 55MU7350 akıllı televizyon, 26 Temmuz tarihinde tam olarak 3,699 TL karşılığında satışa sunulacak. Özellikle bu dolar kurunda, televizyon ihtiyacı olan okurlarımızın ilgilenmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Samsung 55MU7350, Pek Çok Güncel Teknolojiyi Barındırıyor

55″ boyutunda kavisli (curved) bir ekrana sahip olan televizyon, 4K çözünürlüğe sahip LED panele sahip. Ekran boyutu ve çözünürlük değeri sayesinde bir ev kullanıcısını fazlasıyla tatmin edebilecek olan cihaz, internete bağlanma ve uygulama yönetimi özelliklerini sunan Smart teknolojisini de desteklemekte.

Ayrıca televizyon; kontrast, parlaklık ve renk dengelerinde iyileştirmeler yaparak daha iyi bir izleme deneyimi sunan HDR teknolojisi de bünyesinde barındırmakta. İzleyici deneyiminden bahsettik, biraz da cihazı akıllı hale getiren donanımından bahsedelim.

Cihazın “Smart TV” olduğunu belirtmiştik. İnternete bağlanma ve uygulama desteği konusunda diğer cihazlarda olduğu gibi, televizyonlarda da bir işlemciye gerek duyuluyor. Bu konuda da iddialı olan cihaz, bünyesinde 4 çekirdekli bir işlemci barındırıyor. 

Bir akıllı televizyon için fazlasıyla yeterli olan bu işlemci sayesinde cihaz, uygulamalar arası geçişlerde ve menü akıcılığı konusunda gayet tatmin edici sonuçlar veriyor.

Televizyon konusunda yüksek beklentileri olan kullanıcılara, 26 Temmuz tarihindeki A101 indirimini göz önünde bulundurmalarını öneriyoruz. 

Özellikle dolar kurunun hat safhalara ulaştığı günümüzde, bu tür indirimleri görünce seviniyoruz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler