Perşembe, Eylül 12, 2024

Age of Empires Mobile Ne Zaman Çıkacak?

Strateji oyunlarında yeni bir çağ başlatan Age of Empires, PC platformuna özel olmaktan çıkıyor. Hem Android hem de iOS kullanıcıları için Age of Empires Mobile geliyor. Geçtiğimiz hafta ilk duyurusu yapılan ve videosu yayınlanan oyun için çıkış tarihi de açıklandı.

Age of Empires Mobile, Ekim Ayında Akıllı Telefonlara Sunulacak

World’s Edge ile TiMi Studio Group ortaklığıyla beraber geliştirilen mobil oyun, 17 Ekim tarihinde hem iOS kullanıcıları hem de Android kullanıcıları için sunulacak.

Güzel olan kısım şu ki herhangi bir bölge sınırı görmeyeceğiz. Yani oyun tüm dünyada aynı anda indirmeye açılacak ve bölge sınırlaması olmadığı için her bölgeden oyuncuların erişimi bulunacak.

Age of Empires Mobile 

Peki Nasıl Bir Oyun Göreceğiz?

PC dünyasından Age of Empires efsanesini tanıyan kullanıcılar, mobil sürümde zorlanmayacak diye düşünüyorum.

BENZER:  Xbox Ay Takvimi İndirimi Başladı! Dev İndirimler Var

Zira mobil sürümde işleyiş PC sürümde olduğu gibi olacak. Kendi medeniyetinizi geliştirmeye ve düşmanlarınızı alt etmeye çalışacaksınız. Oynanış yapısı büyük ölçüde korunacak ama tabii ki rahat kullanım için mobile uyarlanmış dinamikler göreceğiz.

Çok oyunculu ve tek oyunculu modların yer alacağı yapımda, tarihe damga vurmuş olan savaşçı ve liderleri kontrol edebileceksiniz. Tıpkı PC sürümde olduğu gibi farklı senaryoları oynamak ve savaş makinelerini kontrol ederek kuşatmalara katılmak da mümkün olacak.

Oyun hem iOS için hem de Android için ön kayıtlara açıldı. Ön kayıt sürecine dahil olan kullanıcılara ise çeşitli öne kayıt ödülleri var. Resmi sayfayı buraya ekliyoruz.

YouTube video

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler