Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Akıllı Telefon Gidiyor Yerine AI Phone Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı telefonlar hayatımıza girdi ve birçok şeyi değiştirdi. Cep telefonu sektörünün yönü değişti diyebiliriz. Her sene yeni modellerle güncellenen sektörün ulaştığı nokta da hayret uyandırıcı. Artık telefonlarda çok daha güçlü işlemciler, çok daha iyi çekim yapan kameralar var. Görünen o ki yakın zaman sonra daha fazlasını da göreceğiz. Zira son bilgilere bakacak olursak artık akıllı telefonların yerini alacak AI Phone modelleri geliyor.

Samsung’un yeni akıllı telefonları için kullanılacak olan ifade, sektörün bundan sonra nasıl bir değişime hazırlandığını da ortaya çıkarıyor.

Samsung Galaxy S Serisi “AI Phone” Olarak İsimlendirilecek

Revegnus tarafından paylaşılan bilgilere göre Samsung, yeni amiral gemisi akıllı telefonlarının isimlendirmesi için şirketin pazarlama birimine özel bir görev verdi. Yeni cihazlarda yer alan yapay zeka özelliklerini vurgulayacak ve akıllı telefonlarda artık yapay zeka etkisini ön plana koyacak bir isimlendirme için çalışma yapılması istendi.

AI Phone

Pazarlama biriminin ise bu çalışma sonrasında telefonları “AI Phone” olarak isimlendirmeye karar verdiği ve Galaxy S24 serisinin bu şekilde isimlendirileceği iddiası var. İddialar doğruysa bu modeller akıllı telefon olarak adlandırılmamış olacak.

Telefonların adının bile değişmesine neden olan entegre yapay zeka sisteminin nasıl çalışacağı ve ne gibi ayrıcalıkları olacağı da şimdilik merak konusu. Tüm serinin Ocak ayında yapılacak olan tanıtım sonrasında ortaya çıkmasını bekliyoruz. Seri tanıtıldığı zaman hem yeni isimlendirmenin nedenini hem de entegre yapay zeka sisteminin yeteneklerini görebileceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler