Perşembe, Nisan 25, 2024

Amazon Music Unlimited, Artık Video Klibi Desteğine Sahip

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amazon, Amazon Music Unlimited hizmetine büyük bir müzik videosu kasası ekliyor. YouTube Music gibi bazı rakiplerin aksine, Android Police’e göre Amazon’un videoları yalnızca ödeme yapan aboneler tarafından kullanılabilir; reklam sponsorlu ücretsiz katmandaki dinleyiciler değil.

Artık müzik videolarının arama sonuçlarında ve sanatçı sayfalarında kendi bölümleri olarak göründüğünü göreceksiniz. Ayrıca izlenecek müzik videosu oynatma listeleri de olacak. YouTube Müzik’te olduğu gibi, müzik videosu ile şu anda dinlediğiniz şeyin sesi arasında geçiş yapmak için şu anda oynatılan ekranda bir geçiş var.

Müzik videolarının başlangıcı, Amazon’un Kasım ayında Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere’deki müşterileri için X-Ray özelliğini, şu anda çalan parçalarla ilgili sahne arkası trivia ve “eğlenceli gerçekleri” göstermenin bir yolu olarak hizmete sunmasından sonra geldi.

Fiyatlandırma

Amazon Music Unlimited, Prime üyeleri için aylık 8 Amerika Birleşik Devletleri doları ve Prime olmayan aboneler için standart 10 ABD dolarıdır. Bu standart akış kalitesi için geçerli ve Amazon ayrıca, daha büyük rakipler Spotify ve Apple Music’e kıyasla benzersiz bir teklif olmaya devam eden kayıpsız ve yüksek çözünürlüklü akışa sahip bir “HD” katmanı sunuyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler