Perşembe, Nisan 25, 2024

Amazon Prime, 200 Milyon Kullanıcı Sayısını Devirdi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amazon e-ticaret sistemine bağlı olan Amazon Prime üyelik sistemi, kullanıcılara güzel avantajlar sunuyor. Bazı indirim fırsatlarından yararlanma, bunun yanında süper hızlı kargo gönderme gibi artıları elde etmiş oluyorsunuz.

Buna ek olarak ise bir oyun servisi, Netflix benzeri video içeriği servisi gibi hizmetler de bulunuyor. Anlayacağımız şu ki bayağı popüler ve çok yönlü bir üyelik sisteminden söz ediyoruz. İşte bu sistem için en son güncel kullanıcı sayıları açıklandı.

Amazon Prime, Netflix’in hemen arkasında

Yapılan son açıklamaya göre servis 200 milyon kullanıcı sayısını da devirmeyi başardı. 100 milyon, 150 milyon derken sistemin üye sayısı 200 milyonu geçmiş oldu ve Netflix platformunu da yakaladı. Arada 2-3 milyonluk bir fark kaldı.

Özellikle Prime video servisi göz önünde bulundurulduğu zaman bu başarılı bir sonuç denebilir. Tabii ki Prime hizmeti tek başına video servisi ile geçerli değil ama sonuçta video servisi en çok dikkat çeken alanlardan biri olmayı başardı.

Amazon Prime

200 milyon aktif kullanıcının geride bırakılması da bu noktada Amazon için güzel bir eşik değeri oldu. Belki servisin bu kullanıcı sayılarına karşı yeni hizmetleri de karşımıza çıkmaya başlayabilir. Bunu şimdiden tahmin etmek zor değil.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler