Cumartesi, Nisan 20, 2024

Amazon Prime Gaming Ağustos 2022 Oyunları Hangileri?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her ay ne oyun verecek diye merak ettiğimiz Amazon Prime Gaming sistemi, Ağustos ayı için de merak edilen listeyi yayınladı. Her ay söylüyorum ama bir kez daha tekrar edeyim. 7.90 TL karşılığında üye olduğumuz bir platform için oyunlar gayet iyi.

En son Temmuz ayında 30 oyun verildiğini de hatırlatmak isterim. Neyse biz sözü daha fazla uzatmayalım ve Ağustos 2022 oyunlarına geçiş yapalım.

Amazon Prime Gaming Ağustos 2022 Oyunları

Listeye baktığımız zaman bu kez öyle 30 oyun göremediğimizi söyleyerek başlamak istiyorum. Geçen ay Amazon Prime Day alışveriş festivali nedeniyle fazla sayıda oyun verilmişti.

Prime Gaming Ağustos 2022 oyunlarında ise 6 yapımın yer aldığını görüyoruz. Oyunları hemen aşağı ekliyorum.

  • ScourgeBringer
  • Recompile
  • StarCraft Remastered
  • Family Mysteries Poisonous Promises
  • Beats of Mariavilla Island
  • Zak McKracken and the Alien Mindbenders

Amazon Prime Gaming

Bu ayın sürpriz olan kısmı ise ek içeriklerin verilecek olması. Roblox, PUBG, Apex Legends gibi oyunlar için de ek olarak içerikler verilecek.

Amazon Prime Gaming Ağustos 2022 oyunları bu şekilde. 30 oyundan sonra 6 oyunluk liste biraz az geldi ama başta da söylediğim gibi 7.90 TL abonelik fiyatına göre gayet iyi. 🙂 Artık önümüzdeki ayı bekleyeceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler