Cuma, Mart 29, 2024

Amazon Prime Gaming Haziran 2022 Oyunları Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ücretsiz oyun servisleri içerisinde artık bir yarış var. Her ay kim hangi oyunu ücretsiz olarak verecek bunu tartışıyoruz. En son Amazon Prime Gaming Haziran 2022 oyunları da açıklandı.

Önce bir sızıntı ardından ise resmi bir açıklama ile Haziran 2022 oyunları da ortaya çıkmış oldu. Bu ay için belirtilen oyunlara bakacak olursak sürprizler de var. Hemen oyunlara geçelim.

Amazon Prime Gaming Haziran 2022 Oyunları Hangileri Olacak?

Yeni açıklamaya göre önümüzdeki ay tam 6 adet oyun verilecek. Amazon Prime abonelerinin ulaşacağı oyunlar içerisinde 2 yapım öne çıkacak.

Bunlardan birisi Far Cry 4 olacak. Şu an Far Cry 6 yapımı piyasaya çıkmış durumda ama serinin 4.oyunu da hala popülerliğini koruyor.

Kaçırmayın: Now kütüphanesi için yepyeni oyunlar geldi. 

İkinci konuşulacak oyun ise ralli dünyasını konu alan WRC 8 FIA World Rally Championship olacak. Her iki oyunda çok yeni oyunlar değil ama hala değer gören oyunlar. Dilerseniz bu oyunların da yer aldığı tam listeyi aşağı ekleyelim.

Haziran 2022’de Verilecek Oyunların Tam Listesi

  • Astrologaster
  • Calico
  • Across the Grooves
  • Far Cry 4
  • WRC 8 FIA World Rally Championship
  • Escape from Monkey Island

Oyunların resmi olarak açıklanmasının ardından bu ay en azından iki adet AAA yapımına yer verildiğini görmüş olduk. Önümüzdeki ayın sürprizlerini de merakla bekliyor olacağız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler