Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Amazon Prime Gaming Temmuz 2023 Oyunları Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amazon Prime Gaming Temmuz 2023 oyunları açıklandı. Geçtiğimiz günlerde açıklanan sürpriz düşünülecek olursa, bu ay için paylaşılmış olan liste çok da ses getiren bir liste değil.

Oyun sayısı olarak değerlendirildiği zaman yine çok sayıda oyunun ücretsiz olarak verildiğini görüyoruz ama bu oyunlar içerisinde öne çıkan yüksek bütçeli bir yapım yok.

Amazon Prime Gaming Temmuz 2023 Oyunları Hangileri?

Prime abonelerine özel olarak verilecek olan oyunlar için aşağı bir liste ekliyorum. Oyunların ekleneceği tarihleri de yine aşağıda bulabilirsiniz.

Eklenecek Oyunlar

  • Lunar Axe  – 27 Temmuz
  • Wytchwood – 20 Temmuz
  • Nairi Tower of Shirin – 13 Temmuz
  • Star Wars The Force Unleashed – 10 Temmuz
  • Shovel Knight Showdown – 6 Temmuz
  • Cook, Serve, Delicious 3 – 6 Temmuz

Amazon Prime Gaming Temmuz 2023

Listede yer alan yapımlar bu şekilde. Amazon Prime Gaming Temmuz 2023 oyunları açıklandı ama bir detay daha var. Şöyle ki 10 Temmuz tarihinde Prime Day günleri kutlanacak. Bu kapsamda geçen ay 4 sürpriz oyunun daha ücretsiz yapılacağı açıklanmıştı.

Belki de sürprizler devam eder ve yine ücretsiz oyunlarla karşı karşıya kalırız. Ay içinde yapılacak açıklamaları beklemek lazım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler