Cuma, Mart 29, 2024

Amazon Prime, Ücretsiz Battlefield Oyunları Dağıtıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amazon Prime abonelerini sevindirecek bir haber ile karşınızdayız; alışveriş devi Amazon, 2 Ağustos 2021 tarihi itibariyle Battlefield V oyununu şu an ise Battlefield 1’i ücretsiz olarak Amazon Prime kullancılarına veriyor. Şu andan itibaren 4 Ağustos’a kadar Prime abonelerine ücretsiz olan Prime Gaming üyeleri, Battlefield 1’in bilgisayar sürümünü ücretsiz olarak alabilirler. Origin Store veya Origin Client aracılığıyla ve Origin aracılığıyla kullanılabilir.

Battlefield 1 (2016), aksiyonu tek başına yapmayı tercih edenlerin farklı milletlerden ayrı müttefik askerlerin gözünden gösterilen altı ayrı “Savaş Hikayesi”nin, mükemmel mini kampanyaların keyfini çıkarabileceği 1. Dünya Savaşı hikayesini taşıyor. Ancak asıl olay, 64 kişilik çok oyunculu modda başlıyor.

Oyunun halefi Battlefield V ise, 2 Ağustos Pazartesi günü Prime Gaming’e ücretsiz olarak geliyor. Battlefield V’in 2018 yılında geri geldiğinde gerçek zamanlı ışın izlemeyi destekleyen ilk oyun olduğunu ve II. Dünya Savaşı ayarının hala iyi göründüğünü hatırlayabilirsiniz. 2018 yılının sonunda 7,3 milyon kopya sattı, ancak aynı dönemde Battlefield 1’in yönettiğinin yarısından daha da azdı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler