Perşembe, Mart 28, 2024

Amazon Prime Video Nedir?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amazon dediğimiz zaman aklımıza ilk olarak online alışveriş, kitap veya Jeff Bezos gelir ya da en basitinden bir gülücük gözümüzün önünde belirir. Hepimiz Amazon’u alışveriş sitesi olarak tanısakta aslında şirket hem dijitalde hem de faaliyette bir çok işi yürütebilen köklü bir şirket.

15 Eylül 2020 tarihi itibari ile ülkemize giriş yapan ve fiyat etiketi ile insanları şaşkına çeviren Amazon Prime, içerisinde Amazon Prime Video servisi ile birlikte geliyor ve peki Amazon Prime Video ne işe yarıyor?

high res tvod store ca
Amazon Prime Video Nedir? 2

Dünyanın kalbini çelen Netflix’e rakip olarak ortaya çıkan Amazon Prime Video hem tıpkı Netflix gibi kendine ait Amazon Originals isimli içerikleri ile hem de Prime Video servisinin kütüphanesinde yer alan diğer dizi ve filmler ile kullanıcılara reklamsız ve yüksek görüntü kalitesine sahip içerikler sunuyor.

İndir ve başka bir yerde izle

Amazon Prime Video servisi tıpkı Netflix‘te olduğu gibi Türkçe Altyazılı içerikler sunmasına rağmen akıllı telefonunuzdan, tabletinizden veya dizüstü/masaüstü bilgisayarlarınızdan kaldığınız yerden izleme imkanı gibi indirip internet olmayan başka bir yerde izleme imkanı sunuyor.

Amazon Prime Video Fırsatları

7,90 TL’lik fiyat etiketine sahip Amazon Prime alan kullanıcılar, sadece sınırlı bir süre içerisinde geçerli olan ve Bitmeden Yakala isimli fırsatlara standart kullanıcılara nazaran 30 dakika önce erişim sağlıyorlar.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler