Cuma, Nisan 19, 2024

Amazon, Türkiye’ye Koronavirüs ile Mücadele için 3,5 Milyon TL Bağış Yaptı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sevgili Amazon beyciğim, hem müşterilerin hem de çalışanların katkıları ile gerek ülkemizde gerekse dünya genelinde başlatılmış olan COVID-19 mücadelesine destek olabilmek için 3,5 Milyon Türk Lirası değerinde bir bağış gerçekleştirdi.

Amazon.com.tr, ülkemizde COVID-19 kod adlı Koronavirüs krizinden en fazla etkinlenmiş olan toplulukların ihtiyaç duyduğu materyallerin karşılanması için tamı tamına 3,5 Milyon Türk Liras değerinde bir bağış gerçekleştirdi. Yapılan bu bağış kapsamında ise hastanelerin çok yüksek derece ihtiyaç duyduğu solunum sorunlarına karşı kullanılacak tıbbi cihaz ve eşyalar tedarik edilerek bu konularda eksikliler yaşayan kurumlara dağıtılacak.

Bağışlanan solunum cihazları, Koronavirüs teşhisi konmuş ve tedavisine başlanmış hastaların akciğer kapasitesinin sürdürülmesinde büyük bir önem taşıyor. Amazon tarafından bağışlanan solunum cihazları Kızılay aracılığı ile tedarik edilerek ilgili kurumlara ve hastanelere teslim edilmesi sağlanılacak.

Amazon’un ülkemize yapmış olduğu bu bağış hareketi aslında şirketin dünya çapında başlatmış olduğu girişimin bir parçası. Amazon bize yaptığı gibi diğer ülkelere de yardımda bulunuyor.

Yardımda bulunmak isteyen kişiler Amazon ile işbirliği yapabilir

Amazon beyciğim, Avrupa genelindeki Amazon web sitelerine yerleştirilen bağış linki aracılığı ile insanların yardım kuruluşlarına bağış yapmalarına imkan sağlıyor. Türkiye’de de benzer uygulama ile Amazon.com.tr adresinde yer alan bağış linki aracılığı ile müşteriler IBAN numarası aracılığı ile Kızılay’a bağış yapabiliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

  1. İmla kurallarına dikkat etmediğin gibi birde küçümsüyormuş gibi yazmışsın elin gavuruda olsa sana ve ülkene yardım etmiş bir kuruluş amazon makale ve haber yazarken öznellikten kaçının nesnel olun biraz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler