Perşembe, Nisan 25, 2024

AMD ve ASUS Radeon CS Go Turnuvası’nda 2. Eleme Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz hafta sizlere duyurmuş olduğumu AMD ve ASUS Radeon işbirliği ile başlatılan CS Go turnuvasında ilk karşılaşmalar yapıldı ve yavaş yavaş finale doğru oyuncular yol almaya başladı. Şimdi de ikinci eleme için kayıt başlatılırken, ilk kayıt fırsatını kaçıran CS Go oyuncuları takımı ile kayıt yaptırarak turnuvaya katılabiliyor.

CS Go Turnuvası’na Nasıl Katılıyoruz ?

İlk aşamalar internet üzerinden yapıldığı gibi, kayıt yaptırdıktan sonra size verilen tarih ve saatte oyunda olmanız gerekiyor. Ancak biz ilk etap için size nasıl kayıt olacağınızı anlatalım. İlk önce buraya tıklayarak karşınıza gelen kayıt penceresinden şifrenizi ve mail adresinizi yazarak sisteme üye olun.

toorment-cs-go-kayit

Biz yukarıdaki gibi bir örnek doldurarak sisteme kayıt olduk. Ardından sizi hemen aşağıda görmüş olduğunuz CS Go kayıt ekranı karşılayacak. Burada dikkat etmeniz gereken oyuncu arkadaşlarınızın ismini yazarken “takım kaptanı” tarafından dolduruması gerektiğini unutmayın. Zaten aşağıdaki ekranda oyun kurallarını da görüyorsunuz.

toorment-cs-go-kayit-2

CS Go Turnuvasını Kazananlar Hangi Hediyeleri Alacak ?

1. Olan Takım: 5 Adet ASUS VG245H 24″ Full HD FreeSync 1ms Gaming Monitör

2. Olan Takım: 5 Adet ASUS ROG Strix-RX460-O4G-Gaming ekran kartı

3. Olan Takım: 5 Adet ASUS Cerberus Gaming Klavye ve Mouse kazanacak.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler