Cuma, Mart 29, 2024

Android 10 Sürpriz Bir Şekilde Yayınlandı !

Paylaş

silkroad gaminggentr

Google bir süredir herkesin beklediği hamleyi yaptı. An itibariyle Android‘in en son sürümü olan Android 10 yayınlandı. Google ilk olarak Android 10 güncellemesini kendi akıllı cep telefonu serisi olan Pixel cihazları için yayınladı. 

 

13041343b7e090cec97ed4dec15d1b9d3aaeedeb

 

Eylül ayı güvenlik yamasıyla beraber sunulan Android 10, şu anda Pixel , Pixel XL , Pixel 2 , Pixel 2 XL , Pixel 3 , Pixel 3 XL , Pixel 3A , Pixel 3A XL cihazları için indirilebilir durumda. Şu anlık sadece Pixel serisi için yayınlanan Android 10 , yakın bir zamanda diğer cep telefonu üreticileri  Samsung , Xiaomi vb diğer markaların akıllı cep telefonları modelleri içinde kullanılabilir durumda olacaktır. Peki Android 10’u diğer Android serilerinden ayıran özellikler nelerdir ? Yakından bakalım.

Android 10’un diğer android serilerine göre yeni ve en fazla talep göreceğini düşündüğümüz özelliği hiç kuşkusuz Karanlık Mod olacaktır. Bunun dışında  Google , Android 10 ile akıllı cevap sistemini de getirmiş oldu.

Akıllı cevap sistemi bir kısayoldan fazlası olarak size gönderilen bağlantıları hızlı bir şekilde en uygun platforma yönlendiriyor.Bu şekilde vakit kaybetmeden işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz. Google bununla da kalmayıp herkesin beklediği ekran kaydı seçeneğini de Android 10 ile kullanılabilir duruma getirmiş oldu. 

Diğer cep telefonu üreticileri ne zaman Android 10 güncellemesini yayınlayacak bekleyip göreceğiz…

 

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler