Cuma, Nisan 19, 2024

Android için Netflix’e Oynatma Hızı Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Android işletim sistemi yüklü akıllı telefon sahipleri yakın zaman içerisinde bir içeriği daha yavaş ya da daha hızlı izleyebileceği bir özellik ile tanışacaklar. Netflix beyciğim, Android platformu için oynatıcı kontrollerine “oynatma hızı” özelliğini ekliyor.

Netflix kullanan Android işletim sistemli akıllı telefon sahipleri bir filmi, bir belgeseli ya da bir diziyi 0,5x veya 0,75x hızında daha yavaş oynatabilecekler yada 1,25x veya 1.5x hızında daha hızlı oynatabilecekler.

Şirket bu özelliği kullanıcılara çevrimiçi sunmayacak yani bir dizi, bir film yada bir belgesel indirdiyseniz bunu oynatma hızı özelliği bir internet ağına bağlı değilken bile yapabileceksiniz.

Android için Netflix'e Oynatma Hızı Geliyor 3

Ayarlar, izlediğiniz içeriğe özgü olacak

Ayrıca oynatma hızı özelliği her bir içerik için bağımsız olacak. Yani Stranger Things’i 0.5x hızında izlediyseniz, The 100 dizisinde bu seçenek uygulanmayacak dilerseniz ayarlardan The 100 dizisini farklı bir hızda oynatabileceksiniz. Yani bir başka yapım izlediğinizde oynatma hızını manuel olarak değiştirmeniz gerekecek.

netflix you pch
Android için Netflix'e Oynatma Hızı Geliyor 4

“Kullanıcılar bunu zaten istiyordu”

Netflix’in ürün ve inovasyon başkan yardımcısı Keela Robinson’a göre bu özellik Netflix kullanıcıları tarafından yıllardır talep ediliyordu. Geçtiğimiz sene ise şirket bunu temellerini attı, geliştirdi ve nihayet Android uygulamasına getiriyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler