Cumartesi, Nisan 20, 2024

Android için Spotify’a Beklenen Güncelleme Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Spotify hali hazırda elbette bir müzik akışı hizmeti, ancak şirket masaüstü uygulamalarında kullanıcılara aynı zamanda yerel MP3 dosyalarını kataloglayacak ve sabit sürücünüzde çalmanıza izin verecek özelliğe de sahip durumda.

Spotify’ın çevrimiçi kitaplığında olmayan müzikler için şirket, masaüstünüzdeki senkronizasyonu kullanarak müziği özel Spotify kitaplığınıza aktarmanıza izin veriyor; bu, pek çok gencin nadiren PC kullandığı durumlarda biraz garip bir süreçtir.

Şimdi ise Spotify’ın, akıllı telefonunuzdaki müziği masaüstü bilgisayarınızdan senkronize etmek zorunda kalmadan akıllı telefonuzda algılamak ve çalmak için çalışıyor gibi görünüyor. Bu yeni özellik, şu tweet’i atan ters mühendis Jane Manchun Wong tarafından keşfedildi:

Bu, örneğin, birisi size WhatsApp üzerinden bir MP3 gönderirse, artık aynı uygulamada normal Spotify müzikleriniz ile birlikte dinleyebileceğiniz anlamına gelir. Özelliğin Ayarlar’daki bir geçişle etkinleştirileceği anlaşılıyor. Spotify’ın bu özelliği sunup sunmayacağı ve ne zaman sunacağı maalesef belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler