Cumartesi, Nisan 20, 2024

Android Uygulamalarını Windows 10’da Çalıştırabileceksiniz

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yazılım devi Microsoft, bugün Windows 10 Insider Preview Build’in 20185 sürümünü duyurdu. Bu yeni sürüm sayesinde Ayarlar’daki geliştirilmiş DNS yapılandırması, MDM için yeni ADMX destekli politikalar ve Android telefonunuzdaki uygulamaları doğrudan bilgisayarınızda çalıştırmayı sağlayan güncellenmiş Your Phone (Telefonunuz) uygulaması geliyor.

Android ve iOS telefonunuzu kontrol etmenize olanak sağlayan Telefonunuz uygulaması ilk günlerinde fazla bir işlevselliğe sahip değildi. İlerleyen günlerde gelen mesajları yanıtlama, çağrılara yanıt verme gibi işlevsellikle donatılan Telefonunuz (Your Phone) uygulaması artık telefonunuzu tamamen kontrol etmenize olanak tanıyor.

Screen showing mobile phone’s apps and open Instagram panel.

Telefonunuzun mobil uygulamalarına doğrudan Windows 10 bilgisayarınızdan erişmek için belirli Samsung cihazlarında Windows entegrasyonu bağlantısıyla erişebilirsiniz.

Şu anda Samsung telefonlar erişebiliyor

Şu anda seçili Samsung cihazları bu özelliğe erişebiliyorken Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre bu özellik Samsung işbirliği ile diğer Android telefonlara da yayılacak.

Ayrıca ilerleyen zamanlarda Samsung kullanıcıları birden fazla aplikasyonu aynı anda çalıştırabilecekleri bir güncelleme alacak. Yavaş yavaş telefonlar ve bilgisayarlar tek bir noktada buluşuyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler