Cuma, Mart 29, 2024

AnTuTu, Şubat Ayının En Performanslı 10 Android Telefonunu Açıkladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Telefon ve tabletlere Benchmark testi uygulamaya yarayan popüler test programı AnTuTu, Şubat ayının en performanslı 10 Android telefonu açıkladı.

Geçen Ayın Şampiyonu Nubia Listenin 3. Sırasında Yer Alıyor

AnTuTu, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği bu listeye Şubat ayının en iyi performans gösteren akıllı telefonlarını listeledi ve listenin zirvesine Xiaomi’nin geçtiğimiz günlerde Mobil Dünya Kongresi kapsamında tanıttığı yeni amiral gemisi Mi 9 modeli oturmuş durumda.

Nubia’nın oyunculara yönelik geliştirmiş olduğu akıllı telefonu Nubia Red Magic Mars iki ay üst üste listede birinci olarak devam ediyordu ancak Qualcomm’un Snapdragon 855 yonga setine sahip akıllı telefonların piyasaya sürülmesiyle Nubia’ın akıllı telefonu üçüncü sıradan listede kendine yer buldu.

Başlıksız 3 2

AnTuTu’nun paylaştığı listeye bakıldığında Xiaomi’nin yeni akıllı telefonunun 371.849 puan alarak birinci sıraya oturduğu görülüyor. Listenin ikinci sırasında bulunan ve yine Snapdragon 855 yonga setinden gücünü alan Lenovo Z5 GT ise 353.469 puan almayı başarmış.

Listeninin üçüncü sırasında ise Nubia’nın oyunculara yönelik piyasaya sürdüğü Red Magic Mars cihazı bulunuyor ve bu akıllı telefon ise 320.763 puan almayı başarmış.

Listeyi sırasıyla Huawei Mate 20 X, Honor Magic 2, Asus Rog Phone, Xiaomi Black Shark Helo ve Xiaomi Mi 8 takip ediyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler