Cuma, Nisan 26, 2024

Apex Legends Önümüzdeki Ay Nintendo Switch’e Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

EA, 2020 yılının Haziran ayında popüler Battle Royale shooter oyunu olan Apex Legends’in, Nintendo Switch’e geleceğini duyurdu. Oyunun gelmesi biraz uzun sürmüş olsa da, Switch oyuncuları Mart ayında Apex Legends’in keyfini çıkarabiliyor.

apex legends onumuzdeki ay nintendo switche geliyor 1

Apex Legends Oyun Direktörü Chad Grenier blogunda duyuruyu yaparak “Apex Legends 9 Mart 2021’de Nintendo Switch’e geliyor” dedi.

DOOM ve Wolfenstein gibi Switch sürümlerinin arkasındaki arkasındaki porting stüdyosu olan Panic Button, bu son dönüşüme yardımcı oldu. Grenier, “Apex Legends’i en küçük ekrana taşımak büyük bir başarıdır ve bunu arkadaşlarımız olmadan başaramazdık” açıklamalarında bulundu.

apex legends onumuzdeki ay nintendo switche geliyor 2

Belirli bir teknik ayrıntı bulunmasa da Grenier, Apex Legends’in Switch’de platformlar arası oyun desteği, en yeni sezon içeriğimiz ve oyunun diğer sürümleriyle tam özellik eşitliği ile piyasaya çıkacağını doğruladı.

apex legends onumuzdeki ay nintendo switche geliyor 3

Oyun direktörü, “Switch oyuncularını arenada ağırlamak için sabırsızlanıyoruz. Apex Legends’a getirdiğimiz en son güncellemelerle ilgili daha fazla haberi takip edin” yorumlarında bulundu.

2019 yılının Şubat ayındaki sürpriz sürümünden bu yana Apex Legends, 70 milyondan fazla oyuncuyla en büyük Battle Royale oyunlarından biri haline geldi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler