Cuma, Nisan 19, 2024

App Store Yılın En Popüler Oyununu PUBG Mobile Olarak Belirledi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple tarafından verilen verilerde PUBG’nin bir başarısı mevcut. PUBG 2018 yılında App Store‘daki en popüler oyun oldu.

Hemen hemen her oyuncunun oynamış olduğu PUBG tüm platformlarda yaygınlaşmaya devam ediyor. PC’deki başarısını tüm platformlara taşıyan PUBG son adımlarından birisi olan PUBG Mobile ile hem Android hemde iOS’ta başarı sağladı.

PC’den PUBG oynayamayan kullanıcılar PUBG Mobile’a yönelirken Android’de oyunun kitlesi bir hayli arttı. Bilgisayardaki uygulamalarla PUBG Mobile oynayan oyuncuların bile bulunduğu bu kısımda PUBG Corp.‘un başarısı tartışılmaz.

PUBG mobile android ios

App Store’a eklenmesinden sonrada yoğun ilgi gören PUBG Mobile, 2018 yılına damgasını vurdu. Apple’ın açıkladığı verilere göre App Store’un 2018 yılında en popüler uygulamalarının başında PUBG Mobile geliyor.

Fortnite, Clash Royale, Hearthstone gibi oyunlarında listede bulunduğunu göz önünde bulundurursak PUBG’nin başarısı azımsanacak gibi değil.  Ancak PUBG Mobile aldığı yeni güncellemeler ve stabil oynanışı ile tüm bu ilgiyi üzerinde tutmayı başardı.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler