Perşembe, Mart 28, 2024

Apple Android Kullanıcılarına “Sende bize katıl” Dedi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple ekibi yeni iPhone serileri için gerçekleştirmiş olduğu reklam kampanyalarını yayınlandı. Reklamlar 15’er saniye olduğu gibi, Android kullanıcılarına “sende bize katıl, hayatını yaşa” mesajları veriyor. Üstelik her konsept için ayrı birer video oluşturulmuş. Dilerseniz iPhone için çekilen yeni reklam kampanyalarına yakından bir göz atalım.

Apple’dan Açık Mesaj: Sende Bize Katıl

Açık konuşalım: Apple bu reklam filmi ile Android kullanıcılarını esprili bir şekilde ti’ye almış. Bir nevi “sizin kullandığınız cihaz cihaz değil, hayat burada” gibi açık çek vererek iPhone farkına milleti davet etmiş. Rekabet açısından düşünüldüğünde çok iyi bir reklam filmi olduğunun altını çizelim.

Üstelik reklam filmlerine baktığımızda Android kullanıcılarının şikayet ettiği 5 temel sorunu Apple‘ın “bizde öyle şeyler olmaz” mesajı içererek reklam filmine alması ayrı bir ince mesaj olmuş. Fakat daha önceden yaşanan hack olaylarını çabuk unutturmayı başarmışlar orası açık. Şuanda Apple Android kullanıcılarını çekebilmek için apple.com/switch adlı bir sayfa açarak reklam kampanyalarını yayınladı. Ancak hazırlanan sayfanın Apple için amatör olduğunu da belirtelim. En azından bize çok boş geldi.

Neyse lafı daha fazla uzatmadan Apple‘ın Android kullanıcıları için çektiği reklam filmlerine hep birlikte göz atalım:

GÜVENLİK

HIZ

FOTOĞRAFLAR

SIÇRAMA

MÜZİK

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler