Çarşamba, Nisan 17, 2024

Apple Ücretsiz Beats Kulaklık Hediye Ediyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple son yıllarda beklenmeyecek hareketler yapıyor. Kolay kolay ücretsiz cihaz vermeyen firma öğrenci ve öğretim üyelerine ücretsiz Beats kulaklık veriyor.

Apple geçtiğimiz yıl iPhone 7 ile birlikte kulaklık için jak verdiğinde kullanıcılar bi hayli şaşırmıştı. Şimdi ise öğrenci ve öğretim üyelerine ücretsiz Beats kulaklık hediye ediyor. Tahmin edeceğiniz gibi bunu öyle “Gel bedavaya, bedavaya!” diyerek vermiyor. 

Apple, şu sıralar Eğitime Özel Fiyatlar ve Öğrenci İndirimleri adıyla öğrenci ve öğretim üyelerine özel indirimler sunuyor. Bunun yanında ise yeni bir iPad Pro ya da MacBook satın alan öğrencilerle ve öğretmenlere ücretsiz Beats kulaklık hediye ediyor. Tabi biz iPhone alanlara verilmesini yeğlerdik.

beats kulaklık

Öğrenci veya öğretmenler için 10.5 inç iPad Pro, 12.9 inç iPad Pro veya MacBook modellerinden birini satın alınırsa, Apple W1 çipli BeatsX wireless kulaklık hediye ediliyor. İsteğinize bağlı olarak Beats Solo 3 Wireless veya Powerbeats 3 kulaklığını da ücretsiz alabilirsiniz.

Ancak bu kulaklıktan birini tercih etiiğinizde MacBook modellerinizdeki indiriminiz 300 dolar yerine 150 dolar olacak. Yani 150 dolarlık bir indimden mahrum kalacaksınız. Tabiki bu kulaklıkların minimum fiyatı 200$ olduğu için her türlü kâr oluyor. Neyse eğer gündeminizde bir Macbook yada iPad Pro almak varsa bu kampanyayı kaçırmamalısınız. Kampanya şimdilik olarak Amerika’da uygulanacak. Kampanyanın ilerleyen zamanda ülkemizde de uygulanacağını bildirelim.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler