Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Apple Vision Pro için Çıkış Tarihi ve Fiyat Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple’ın sanal gerçeklik teknolojisine yeni bir yorum getirmesini sağlayan VR başlığı Apple Vision Pro için sonunda perde açıldı. Aslında marka sanal başlık için gerekli bütün teknik özellikleri açıklamıştı fakat başlığın ne zaman satışa çıkacağı konusunda bir türlü net bilgi verilmemişti. Şimdi ise hem yeni sanal gerçeklik başlığı için hem ön sipariş tarihi hem de satış tarihi açıklandı.

Apple Vision Pro Ne Zaman Satışa Çıkıyor?

Apple’ın duyurusuna göre yeni VR başlık 19 Ocak itibarıyla ön siparişe açılacak. Satışlar da Şubat ayında başlayacak. 2 Şubat itibariyle satışlar resmen başlayacak. Ürünün fiyatı ise 3.499 dolar seviyesinde. Güncel kur ile çevirdiğimiz zaman 104 bin TL gibi bir fiyat karşımıza çıkıyor.

Fiyat yüksek ama neyse ki endişelenecek bir durum yok. Zira Apple Vision Pro, ABD genelinde satışa çıkacak. Yani VR başlığa mini bir servet ödemek isteseniz bile, Türkiye’den bu başlığı almanız mümkün olmayacak. En azından şu an için Apple’ın kararı bu.

Apple Vision Pro

Stok sorunlarının giderilmesi ve Apple Vision Pro için üretimin arttırılması sonrasında karar değişir mi bilemiyoruz. Yeni başlığı merak edenler için teknik özelliklerin anlatıldığı videoyu da hemen aşağı ekleyelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler