Perşembe, Haziran 27, 2024

Apple Watch 8 Pro Kılıfları Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple’ın etkinliği için saatler var. Yeni iPhone modellerini ve beraberinde gelecek yeni Apple ürünlerini göreceğiz. Etkinlik kapsamında duyurulacağı söylenen ürünlerden birisi de Apple Watch 8 Pro akıllı saat modeli.

Apple Watch 8 serisini genişleterek Apple’ın bir ilke imza atmasını sağlayacağı düşünülen Pro model için son gelen sızıntı da beklentileri yukarı çekti. Öyle ki yeni akıllı saat için hazırlandığı belirtilen kılıflar ortaya çıktı ve boyut farkı da gözüktü.

Apple Watch 8 Pro, Çok Daha Büyük Bir Kasaya Sahip Olabilir

Daha çok profesyonel sporculara hitap edileceği düşünülen yeni akıllı saatin, 49 mm gövdesinin olacağını görüyoruz.

Sızdırılan kılıf görsellerine baktığımız zaman diğer Apple Watch 8 modellerinde, 45 mm ve 41 mm kasa boyutları olacak. Zaten sadece kılıf görsellerine bile bakıldığı zaman 49 mm’nin ne kadar daha büyük durduğunu net olarak anlayabiliyorsunuz.

Apple Watch 8 Pro

Eğer bu sızıntılar doğruysa ve gerçekten boyut bu şekilde gelecek olursa, Apple’ın şimdiye kadar sunmuş olduğu en büyük saati karşımızda olacak demek.

Boyutun bu kadar artması, sensörlerin de değişebileceğini ve sürprizlerin olabileceğini işaret ediyor. Artık bunları tanıtımdan sonra öğreneceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler