Cuma, Mart 29, 2024

Apple Watch Series 4 Akıllı Saatinin Eğitim Videosu Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

ABD’li teknoloji devi Apple, geçtiğimiz aylarda çıkardığı üç yeni model telefonları ile birlikte tanıttığı Apple Watch Series 4 akıllı saatini de tanıtmıştı. Piyasaya sürdüğü Series 4 akıllı saatinin YouTube üzerinden eğitim videosu yayınlandı.

Akıllı saatler son yıllarda baya yaygın hale geldi ve birçok teknoloji firması akıllı saat modellerini piyasaya sürdü. Akıllı saatler kullanıcılara çok büyük kolaylık getirdiği için çok tercih edilir durumda. Bu akıllı saatlerden biri olan Apple Watch Series 4’ün eğitim videosu yayınlandı. Eğitim videosunun neden yayınladığı hakkında herhangi bir bilgi yok fakat tahminlerimiz üzerine teknolojiye uzak olan kişilere yönelik yapıldığını düşünüyoruz.

Video Apple’ın resmi YouTube sayfasında yayınlandı. Akıllı saat eğitim videosunda saat arabirimini, Walkie-Talki özelliğini, aktiviteleriniz ve birçok özelliği nasıl kullanabileceğinizi anlatıyor.

Apple’ın daha önce çıkardığı akıllı saatlerini kullanıyorsanız eğer, videoda gösterilen bazı özellikleri bulamamanız normal. Fakat akıllı saatiniz ne kadar eski model olursa olsun videoya bir göz atmakta fayda var. Çünkü saatinizin bazı özelliklerini bilmiyor veya gözden kaçırdığınız olabilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler