Cuma, Mart 29, 2024

Apple, Yeni Bir 16 inç Macbook Üzerinde Çalışıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

En son yayınlanan bir macOS Catalina betasında, 16 inç boyutunda yeni bir MacBook Pro sinyalleri gözüküyor; Bu konu hakkında aylardır, Apple’ın yeni bir 16 inçlik Macbook Pro modeli üzerinde durduğunu belirten söylentiler dolaşmakta.

Güncelleme, görünüşe göre “MacBookPro16, 1” olarak adlandırılan yeni bir MacBook Pro modeline atıfta bulunuyor (ki bu sadece yeni bir model olduğunu göstermekte, 16 burada muhtemelen Apple’ın model numaralandırmasını nasıl yaptığına dayanan bir tesadüf) ve mevcut 15 inçlik modelin simgesinden daha ince çerçeveli daha büyük bir MacBook Pro’ya benzeyen küçük resim içeriyor.

mg 5b85259e 424c 4ee8 a238 w1000h497 sc 1

Görüntü, ince çerçeveleri ile daha büyük bir MacBook modelini işaret ediyor olsa da en çok talep edilen değişikliklerden biri olan, Apple’ın ağır kötü huylu kelebek klavyesini değiştirerek 16 inçlik yeni bir Macbook modeli piyasaya sürmesi pekte muhtemel değil.

Apple’ın yanlışlıkla beta simgeleri ile yeni bir ürün tasarımını sızdırması ilk kez yaşanılan bir olay değil: Şirket bir beta simgesi ile iPhone X’in yeniden tasarlanmasını ve geçtiğimiz sene iPhone XS Max ve iPad Pro yeniden tasarımlarını doğrulamıştı.

Apple’ın bir süredir yeni bir tasarım başlatacak bir 16-inç MacBook Pro üzerinde çalıştığı söylentileri mevcut. Apple analisti Ming-Chi Kuo, daha büyük bir modelin yepyeni bir klavye ile 2020 yılında gelebileceğini söyledi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler