Perşembe, Nisan 25, 2024

Apple Yeni Telefonları Tanıttı: iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone Pro Max!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple beyciğimizin merakla ve heyecanla beklenen lansmanı nihayet başladı ve başladığından beri harika yeniliklerle karşımıza çıktı. iPhone X serisini XS ile sonlandıran şirket artık yoluna iPhone 11 ile devam ediyor.

iPhone XR halefi olarak tanıtılan iPhone 11, 699 Amerikan Dolarından başlayarak, iPhone 11 Pro ve iPhone Pro Max ile sırasıyla 999 Dolar ve 1099 Dolar’dan başlayacak. Bu üç farklı cihaz 20 Eylül Cuma günü saat 17.00 itibari ile ön siparişe açılacak.

iPhone 11 modeli, “bir akıllı telefondaki en zor olan” bir cam tasarımına sahip ve altı yeni renk seçeneğine sahip: mor, beyaz, yeşil, sarı, siyah ve Product Red . iPhone 11 Pro ve Pro Max, yeşil, koyu gri, gümüş ve altın renklerinde dokulu mat bir görünümle gelecek. Tüm telefonlar, akıllı telefondaki en hızlı işlemci olan A13 Bionic işlemci ve iPhone XR’nin A12 Bionic’i üzerinden yükseltme ile destekleniyor.

Apple iPhone 11 Pro Most Powerful Advanced 091019 big.jpg.large

iPhone 11 Özellikleri

iPhone XR halefi olan iPhone 11, 6.1 inç Likit Retina ekrana sahip ve arka tarafında oldukça büyük bir kare alan içerisinde iki kamera mevcut. Apple bu sefer kameraya odaklanan bir dizi yeni donanım ve yazılım güncellemesi yaptı. 12MP genişliğinde kamera ve iki kat (2x) optik yakınlaştırmaya sahip. 12MP ultra geniş açı kamerası var.

Ön Kamera

Uyarlanabilir basamaklama kullanan yeni bir Gece modu ve artık sevimli dostlarımızı destekleyen yeni bir portre modu var. Hızlı çekim, Instagram modunda yer alan özelliğe benzer bir biçimde deklanşöre basılı tuttuğunuzda fotoğraf modu içerisinde hızlı videolar çekmenize olanak sağlayacak. 

Apple iPhone 11 Pro Colors 091019 big.jpg.large

Ön kamera aynı zamanda daha hızlı Face ID deneyimine sahip ve “slofie” yapmayı denemek için ilk kez slo-mo video çekiyor (Slofies hakkında detaylı haberimiz mevcut)

iPhone 11 Pro

iPhone XS halefi olan iPhone 11 Pro modeli, 5.8 inç ekrana sahip iken Pro Max (XS Max halefi) 6.5 inç boyutunda. Ekran, Apple beyciğimizin “Süper Retina XDR ekranı” olarak isimlendirdiği yeni bir OLED paneli kullanıyor. Telefonların her birinin arkasında üç adet kamera yer alıyor; 12MP geniş kamera, 12MP telefoto lens ve 12MP ultra geniş açı lens.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler