Cuma, Nisan 26, 2024

Apple’dan Fortnite Alternatifi Oyun: Butter Royale

Paylaş

silkroad gaminggentr

iOS için çok oyunculu bir yemek savaşı hayatta kalma oyunu geliyor

Apple Arcade, şimdiye kadar boş zamanınız ve belki de internet bağlantınız olmadığında en iyi keşfedilen cilalı, sıradışı indie oyunları için harika bir oyun havuz oldu.

05 NutritionallyOperatedMachines
Apple'dan Fortnite Alternatifi Oyun: Butter Royale 9

iOS’in oyun abonelik servisine en son giriş yapan oyun oldukça farklı. Silahlar ve mermiler yerine bir yemek savaşı temasına sahip ve klasik zindan tarayıcılarının görünümünü ve hissini veren aşağı bakışlı bir tasarımla Fortnite gibi gösteriş sahibi ve çok oyunculu bir battle royale oyunu.

04 Squads
Apple'dan Fortnite Alternatifi Oyun: Butter Royale 10

Apple beyciğimizin oyuna vermiş olduğu isim ‘Butter Royale’ ve bugünden itibaren tüm Apple Arcade aboneleri tarafından kullanılabilir durumda.

03 SquadFight
Apple'dan Fortnite Alternatifi Oyun: Butter Royale 11

Şiddete karşı oyunun teması yemek savaşına dayanıyor

Ama Fortnite zaten çocuk dostu değil mi? diye sorabilirsiniz. Şey, bir bakıma. Hala gerçek silah modelli silahlarla insanları vuruyorsun. Butter Royale Nintendo’nun Splatoon’una birçok yönden benziyor, oyun tasarımı için daha doğrudan, no-gun yaklaşımı alıyor.

02 ButterIsland
Apple'dan Fortnite Alternatifi Oyun: Butter Royale 12

Candy Crush yapımcısı King’in yerel Singapur ofisinden büyüyen Mighty Bear Games adlı bir Singapur stüdyosu olan geliştirici, her yaştan çocuğun tadını çıkarabileceği kapsayıcı, şiddet içermeyen bir oyun yaptığını netleştirmek istiyor.

06 LoadingScreen
Apple'dan Fortnite Alternatifi Oyun: Butter Royale 13

Oyunu geliştiren ekip, oyun hakkında şunları dile getiren bir açıklama yaptı:

“Butter Royale’ı zarfı eğlenceli ve kapsayıcılığa itecek şekilde tasarladık. Ailedeki herkesin onu sevmesini ve kendilerini küçük çocuklardan büyükanne ve büyükbabalara kadar oyunda temsil edilmelerini istiyoruz.

07 SoloFight
Apple'dan Fortnite Alternatifi Oyun: Butter Royale 14

Butter Royale’ın şiddet içermeyen bir nişancı olması bizim için de önemli, bu nedenle genç oyuncular güvenli bir şekilde katılabiliyor. Yemek savaşı teması bunun için mükemmeldi.”

08 CharacterSelection
Apple'dan Fortnite Alternatifi Oyun: Butter Royale 15

Butter Royale, yapay zekaya karşı oynadığınız çevrimdışı bir moda sahiptir. Ancak çevrimiçi sürümünde, 32 oyuncu ya solo katılımcı olarak ya da rakiplerini düşürmeye, kaynakları biriktirmeye ve saldırıya uğrayan tereyağı fırtınasını geçmeye çalıştıkları beş dakikalık maçlarda dört kişilik takımlarda yarışıyor.

09 VictoryScreen
Apple'dan Fortnite Alternatifi Oyun: Butter Royale 16

Oyuncular “farklı geçmişlere, yaşlara ve cinsiyetlere” bağlı olarak oynamak için 52 karaktere kadar seçim yapabilirler. Tüm Apple Arcade başlıkları gibi sıfır mikro işlem de vardır.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler