Cuma, Nisan 19, 2024

Apple’dan Müjde: Kırmızı Renkli iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’lar Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple tarafından alınan bir karar ile yeni iPhone modellerine kırmızı renk seçeneği geliyor. iPhone 8 ve 8 Plus modellerinin kırmızı renkleri geliyor.

Hepimizin bildiği gibi birkaç ay önce iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X modelleri tanıtılmıştı. Tanıtımının ardından yüksek fiyatlarına rağmen oldukça fazla satan cihazlar piyasanın gündemine oturmuştu. Şimdi ise iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerine kırmızı renk seçeneği geliyor.

kırmızı iphone 2

Apple’ın AIDS ile mücadeleye destek amacı ile ürettiği kırmızı renkli iPhone’lar özellikle kadın kullanıcılar tarafından oldukça sevilmişti. Product Red adı verilen kırmızı renkli iPhone’lar şimdide şirketin yeni modelleri olan iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerine geliyor.

Kırmızı iPhone 8 ve iPhone 8 Plus Modelleri Ne Gibi Özellikler Sunuyor?

Yakın bir tarihte piyasaya sürülecek olan kırmızı iPhone modelleri oldukça dikkat çekici duruyor. Kullanıcıların akıllarındaki soru ise kırmızı iPhone modellerinin özellikleri. Bu hususta kullanıcılar beklentiye girmiş olabilir. Ancak yeni kırmızı iPhone 8 ve 8 Plus modellerinin özelliklerinde herhangi bir fark bulunmayacak.

kırmızı iphone 1

Yinede iPhone 8’in özelliklerini sizlere kısaca özetleyelim. Kırmızı iPhone modelleri standart iPhone 8 özellikleri taşıyacak. 4.7 inçlik ekrana sahip olan cihaz Apple A11 Bionic yonga setine sahip. 2 GB Ram‘i içerisinde barındıran iPhone 8 1.821 mAh batarya ile geliyor. Bunlara ek olarak 12 megapiksellik arka ve 7 megapiksellik ön kamerasıda dikkat çekiyor.

Kırmızı iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ın Fiyatı ve Çıkış Tarihi!

Öncelikle iPhone 8’den başlamak gerekirse Apple, kırmızı renkli iPhone 8 64GB modeli için 4.199 TL fiyat etiketi biçmiş. Aynı cihazın 256 GB‘lık modeli ise 4.999 TL. Sırada büyük model var. Apple kırmızı renkli iPhone 8 Plus 64 GB versiyonu için 4.799 TL fiyat belirlemiş. Yine aynı cihazın 256 GB‘lık modeli ise 5.599 TL.

kırmızı iphone 3

Cihazların fiyatlarının normal iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerinden 200 TL kadar daha pahalı olduğunu görüyoruz. Bu rengi seversiniz veya sevmezsiniz o size kalmış ancak bize göre kırmızı renkli iPhone’lar oldukça dikkat çekici ve sıradışı duruyor.

Apple, kırmızı renkli cihazların çıkış tarihini ise çok çok yakın bir zamana almış. 10 Nisan tarihinde satışa sunulacak olan kırmızı renkli iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelleri, yarın Apple mağazalarında yerlerini alacaklar.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler