Perşembe, Nisan 25, 2024

Apple’dan Samsung’a Cevap Gecikmedi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hatırlarsınız geçtiğimiz günlerde Samsung hazırladığı reklamla Apple‘a fena diss atmıştı. Apple buna fena halde içerlemiş olmalı ki cevap için fazla beklemedi.

Bu durum karşısında Apple sessiz kalmadı reklama sözlü bir cevap verdi. ”Apple fantastik olanı yaratmaya çalışıyor”

gettyimages 846148982

Apple ve Samsung arasında rekabet, davalar, iş birliği derken fazlasıyla karmaşık bir ilişki oluşmuş durumda. Adeta ayrılsak mı barışsak mı bir türlü karar veremiyoruz diyen bir dargın bir barışık çift gibiler. Hatırlarsanız kısa bir süre önce Samsung, Apple‘ı eleştiren bir reklam filmi çekmiş ve içeriğinde iPhone‘ların Samsung telefonlar karşısında ne kadar yetersiz kaldığını sıraladığı özelliklerle anlatmıştı.

Apple‘dan cevap ise gecikmedi. Tom’s Guide‘a açıklamalarda bulunan Apple’dan Grek Joswiak, “Apple, fantastik olanı yaratmaya çalışıyor” diyerek, Samsung ile aynı fikirde olmadığını belirtti.

Joswiak‘a göre, önemli olan genel bir fikirle ilk olmak değil, önemli olan fantastik olanı yaratmak. Joswiak‘ın, bu sözleriyle  iPhone X‘u kastettiği aşikar. iPhone X’un Face ID özelliği ile yüz haritalama yönteminin daha önce hiç yapılmadığını söyleyen Joswiak, Apple olarak ilkleri yaratmaya devam edeceklerinin ise altını çiziyor.

İşte o reklam

Bu reklamı izleyerek bile Apple cephesinin ne kadar sinirli olduğunu anlayabilirsiniz.

Joswiak öte yandan iPhone X için, sahip olduğu tüm bileşenleriyle şimdiye kadar yaptıkları en yoğun teknoloji içeren cihazlardan biri olduğunu yinelerken, iPhone X‘un şimdiye kadar bu denli küçük alana sığdırdıkları en gelişmiş teknolojik cihaz olduğunu vurgulamaya devam ediyor.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler