Perşembe, Nisan 25, 2024

Apple’ın Yeni iPhone Pil Kılıfları, Fiziksel Kamera Düğmesine Sahip

Paylaş

silkroad gaminggentr

Düğme vasıtası ile anında kamera uygulamasına erişim sağlayacaksınız; Apple, iPhone 11, 11 Pro ve 11 Pro Max için yeni bataryalı kılıflar çeşitleri serisini başlattı. Geçen sene piyasaya sürülen kılıflara oldukça çok benziyorlar (açıkçası daha büyük bir kamera kesimiyle) ve aynı siyah, beyaz ve pembe renklerde seçenekleri ile geliyorlar. Ayrıca kablosuz şarj desteğini de sahipler.

Ancak 2019’daki yılında üretilen bu güncellenmiş kılıflardaki yeni numara, telefonunuz kilitlense bile, itildiğinde iPhone’un kamera uygulamasını otomatik olarak açan fiziksel bir düğme. Bir çekim yapabilmek için telefonunuzu yatay çevirirseniz, sağ işaret parmağınız, düğmedeki konumunun hemen yanında duracaktır. Düğmeye basılı tuttuğunuz zaman, bu sene piyasaya sürülen iPhone’larda bulunan yeni QuickTake özelliğini kullanarak video kaydetmeye başlayacaktır.

Screen Shot 2019 11 20 at 1.57.08 PM.png
Apple'ın Yeni iPhone Pil Kılıfları, Fiziksel Kamera Düğmesine Sahip 2

Apple’ın en yeni akıllı batarya kılıfları, hangi iPhone modeline sahip olduğunuza bakmaksızın 129 dolara mal oluyor (Türkiye fiyatı 999 Türk Lirası). Şirket, bunları kullanarak “yüzde 50’ye kadar” ekstra pil ömrü alabileceğinizi söylüyor. Hem iPhone 11 hem de 11 Pro zaten oldukça etkileyici bir uzun pil ömrü sunuyor. Ancak, pil kutusu uzun yolculuklarda veya bir veya iki gün boyunca şarj cihazının yakınında olmayacağını bildiğiniz durumlarda faydalı olabilir.

Ve şimdi en azından durumla ilgili biraz ek işlevsellik elde ediyorsunuz. Kamerayı hızlı bir şekilde başlatmak için Android telefonlardaki güç düğmesine iki kez basmak, çoğumuz için ikinci bir özellik haline geldi, bu nedenle Apple’ın işlerini hızlandırmaya ve iPhone sahipleri için verimliliği artırmaya çalıştığını görmek güzel.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler