Cuma, Mart 29, 2024

Artık WhatsApp’ta Kendi Etiketlerinizi Oluşturabileceksiniz

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bildiğiniz üzere WhatsApp‘ta kendinize özel etiket (sticker) oluşturabilmek için bir üçüncü taraf uygulamalara ihtiyaç duyuluyor ve görünen o ki Meta şirketine ait platform artık kullanıcıların üçüncü parti uygulamalara ihtiyacı kalmadan uygulama üzerinden kendi etiketlerini ve etiket paketlerini oluşturmalarına olanak tanıyacak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.

Hintli Mukul Sharma tarafından edindiğimiz bilgilere göre bu özellik WhatsApp’ın en son yayınlanan Beta sürümünde tespit edildi ve bu yakın zaman içerisinde son kullanıcı tarafına getirileceği anlamına gelebilir. Özellik hakkında bilgi edinmenin yanı sıra uygulama içinden özellikle alakalı düşük çözünürlükte de olsa bir kare elimizde var.

whatsapp sticker
Artık WhatsApp'ta Kendi Etiketlerinizi Oluşturabileceksiniz 2

Sharma, tüm bu bilgilerin yanında özelliğin ne zaman son kullanıcıya açılacağına dair herhangi bir bilgi belirtmedi fakat Android işletim sistemi tarafındaki beta uygulamasında hali hazırda mevcut ve yakın zaman içerisinde kullanıma açılması bekleniliyor. Özelliğin gelecekte ise iOS işletim sistemi tarafında da kullanıma sunulması beklentilerin arasında yer alıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler