Cuma, Nisan 19, 2024

Artık Windows 10’da Birden Fazla Android 10 Uygulaması Çalıştırabileceksiniz

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz sene, Windows 10 işletim sisteminin yerleşik Your Phone (Telefonunuz) uygulaması, belirli Galaxy telefonlar için Android uygulamaları desteği ile güncelleme almıştı ve Microsoft artık birden fazla Android uygulaması için destek eklemesi yapıyor. Bu özellik de aşamalı olarak kullanıma sunuluyor ve tüm cihazlarda etkinleştirilmesi birkaç gün sürebilir.

Güncelleme yüklendikten ve desteklenen bir Samsung telefona sahip olduktan sonra, Windows 10’da aynı anda birden fazla Android uygulamasını çalıştırabilirsiniz. Samsung markasına ait olmayan akıllı telefon kulanıcıları için, Android uygulamaları desteği, APK yan yüklemesini de desteklemesi beklenen Project Latte üzerinden gelebilir.

Android streaming support
Artık Windows 10'da Birden Fazla Android 10 Uygulaması Çalıştırabileceksiniz 2

Telefonunuz uygulaması şu anda kullanıcıların Windows 10’da tek bir Android uygulaması çalıştırabilmesine izin veriyor ve Microsoft, birden fazla uygulama desteğiyle genel deneyimi iyileştirmeyi umuyor. Yukarıda bulunan ekran görüntüsünde görebileceğiniz gibi, aynı anda üç adede kadar Android uygulamasını çalıştırabilirsiniz.

Maalesef Android uygulamalarını Windows 10 üzerinde kullanabilme desteği halen daha Samsung telefonlarıyla sınırlıdır ve diğer telefonlar için destek henüz resmi olarak onaylanmamıştır.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler