Cuma, Nisan 19, 2024

Assassin’s Creed Valhalla’nın Çıkış Tarihi Yanlışlıkla Göründü!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son zamanların beklenen oyunlarından olan Assassin’s Creed Valhalla’nın çıkış tarihi oyuncular tarafından merakla bekleniyordu. Oyunun İtalyan resmi İnstagram hesabından paylaşılan videoya göre, yeni Assassin’s Creed oyunu 17 Kasım Salı 2020 tarihinde oyuncularla buluşacak.

İddialara göre ilgili video, yayınlanmasının ardından, ani bir hareketle sayfa yönetimi tarafından kaldırıldı. Bir Reddit kullanıcısı ise bu videoyu kayda aldı ve Reddit üzerinden paylaştı. Ubisoft kanadından konu hakkında herhangi bir açıklama henüz bulunmuyor.

November 17 release date, according to a now deleted IG post
byu/pipos666 inassassinscreed

Oyunun çıkış yapacağı platformları bilmeyenler için hatırlatmakta yarar var. Assassin’s Creed Valhalla,  PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, Stadia, PC platformlarına çıkış yapacak.

Reddit üzerinden yayınlanan videonun düzenlenmiş olup olmadığı bilinmiyor ve işin aslına bakacak olursak, böyle bir video yayınlanıp-kaldırılmış olsa bile, herhangi bir hata ile yapılmış olamaz.

dims

Bilerek ve isteyerek yapılmış olma ihtimali çok yüksek, oyun geliştiricileri son zamanlarda bu tarz işler ile oyuncuların karşısına geçiyor. Sebepler arasında, oyuna olan ilgiyi arttırmak en büyük seçenek diyebiliriz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler